Ultima oră

Un detinut reclama de la zdup actiuni listate la bursa

Mihaela Beșleagă
3 oct 2007 817 vizualizări
Un vrincean inchis in Penitenciarul Mindresti a facut o sesizare scrisa la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) pentru a reclama faptul ca a pierdut urma actiunilor si cupoanelor pe care le detinea de drept

Aflindu-se in inchisoare, el a imputernicit in anul \'94-\'95 "un cadru" din penitenciar sa ii plaseze actiunile la o societate comerciala. Din acel moment, M.N, de 44 ani, nu stie ce s-a intimplat cu actiunile sale, care, banuieste el, au fost plasate fie la Fabrica de Matrite, fie la VEF SA Focsani. Reprezentantii OJPC spun ca rezolvarea unor astfel de reclamatii nu intra in competenta lor, intrucit nu se pot transforma in organe de cercetare. "Avem multe reclamatii de acest tip. OJPC-ul cauta ca cetatenilor sa le fie respectate drepturile, insa nicidecum nu se ocupa de investigatii despre unde pot fi depuse actiunile cetateanului respectiv. Aceast tip de situatii trebuie sa se rezolve tot in curtea respectivului, adica acesta sa vorbeasca cu persoana careia i-a facut procura si sa mearga pe fir, pina sa descopere unde sint actiunile. Noi nu ne ocupam de astfel de cazuri", a afirmat Dumitru Dila, inspector sef al OJPC Vrancea. Vrinceanul, aflat inca in inchisoare, vrea sa dea de urma actiunilor pierdute, cel mai probabil pentru a le vinde. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.