Ultima oră

Bebelus abandonat in scara unui bloc

Cristina Palade
2 oct 2007 904 vizualizări
Politistii vrinceni sint in alerta dupa ce un bebelus a fost abandonat in scara unui bloc din oras. Din fericire, nou-nascutul a avut zile si norocul de a fi gasit de o focsanenaca cu suflet care a anuntat imediat autoritatile.

Duminica dupa-amiaza, Loredana Moise, din Focsani, a sesizat Politia prin numarul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca in scara blocului unde locuieste, pe trepte, a gasit abandonat un copil nou nascut, imbracat sumar. Bebelusul a fost transportat imediat la Spitalul Judetean, sectia de pediatrie. In urma investigatiilor medicale efectuate s-a stabilit ca este sanatos din punct de vedere clinic. Potrivit medicilor pediatri, bebelusul are in jur de sase zile si se afla in afara oricarui pericol. "La noi in sectie a ajuns un bebelus abandonat in virsta de sase zile. Este vorba despre un copil de sex masculin care in momentul de fata se simte bine", ne-a declarat Silvia Ioan, medic pediatru la Spitalul Judetean "Sf. Pantelimon". Politistii continua cercetarile pentru a stabili identitatea persoanei care a abandonat copilul. Pentru ca micutul se simte bine va fi dat in grija unui asistent maternal. (Cristina PALADE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.