Ultima oră

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
29 sep 2007 747 vizualizări
Deputatul liberal Nini Sapunaru a reusit sa-si cam necajeasca partenera de viata pentru ca nu prea isi face timp sa mearga cu ea la cumparaturi de casa noua

Sotii Sapunaru s-au apucat de shopping

Daca nu stiati inca, familia deputatului liberal este in plin proces de amenajare a noii locuinte, de fapt vila in toata regula, pe care si-o ridica in Focsani. Acesta este motivul pentru care doamna Sapunaru are nevoie de cineva cu care sa se consulte in alegerea perdelelor, a covoarelor dar si gresiei sau a mobilierului. Recent, Camelia si Nini Sapunaru au fost vazuti cutreierind magazinele din Bucuresti in cautare de decoratiuni interioare care mai de care mai sofisticate pentru noul lor camin. Cum politica ii cam maninca programul parlamentarului, partenera sa de viata are mai mereu motive de suparare.


Jan Vraciu toarna ... betoane


Tot la capitolul "amenajare una bucata vila" se afla si senatorul Jan Vraciu, care s-a saturat se pare de traiul la bloc. Atunci cind timpul ii permite, senatorul democrat poate fi vazut pe santierul de pe strada Magura, acolo unde muncitorii de la o cunoscuta firma galateana nu mai prididesc cu cimentul, varul si finisarea peretilor. Parlamentarul pare sa se bucure de efectele incalzirii globale pentru ca asta il ajuta sa intre in iarna cu casa finisata. De altfel, presedintele PD abia astepta sa termine treburile "de barbat" ca sa predea casa pentru amenajare sotiei sale, Doina. Daca treburile merg asa cum s-a stabilit, anul viitor familia Vraciu va da de baut pentru casa noua.


Bostan nu-i dus la biserica


Mai marele invatamintului vrincean a intrat cu biciul in cele sfinte si si-a atras vorbe de duh din partea clericilor, dupa ce a afirmat cu convingere ca "Pe linga preoti, profesorii sint niste ingerasi!". "Generalul" este nedumerit cum de slujitorii Domnului rivnesc, uneori cu insistenta, la catedra de religie a unor tineri absolventi de teologie. Intrebat despre repercusiunile afirmatiilor sale, seful invatamintului local a raspuns sugubat ca "Nu am primit nici o cruce in cap!" si ca este amic cu reprezentantii Bisericii. Cu toate astea, vorbeste gura tirgului, cuvintele eretice i-au adus mustrari si din partea sotiei, care i-a spus ca nu este dus de prea multe ori la biserica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.