Ultima oră

Primarul Bacinschi este invidios pe cistigul sotiei

Iulia Crețu
29 sep 2007 1136 vizualizări
Edilul sef declara ca nu se imbraca de la fabrica de confectii a sotiei si prefera un croitor batrin de la Buzau

In sfirsit, barbatii recunosc ca sint invidiosi atunci cind sotiile cistiga mai mult decit ei! Si ce exemplu poate fi mai bun decit cel al primarului Decebal Bacinschi, care spune ca afacerea din industria textila condusa de sotia sa, Iulia, este una prospera. Edilul sef din Focsani declara ca este mindru de realizarea perechii sale si chiar recunoaste ca este invidios pe citi bani face consoarta sa dar si pe modul in care vorbeste in limba engleza. "Daca nu as fi fost primar si continuam cu afacerile as fi cistigat inca o casa si o masina de ultimul tip ... Sotia mea cistiga mult mai bine decit mine, sincer! Isi face o hala pentru fabrica sa si la Focsani si normal ca o ajut, ca doar sint inginer constructor de meserie. Afacerile merg bine, sint mindru de sotia mea si invidios pe banii pe care-i face", ne-a dezvaluit primarul focsanean. Iulia Bacinschi are o fabrica de confectii la Marasesti, insa, contrar asteptarilor, nu se ocupa si de garderoba sotului sau. Productia din fabrica sa de confectii ajunge in sifonierele vesticilor, eticheta "Made in Romania" fiind citita pe haine in Italia sau Anglia. Decebal Bacinschi este imbracat la patru ace de un croitor batrin de la Buzau, un fost colaborator al sotiei sale. De altfel, mina croitorului iesit la pensie este de aur, Bacinschi fiind mereu impecabil cind vine vorba de garderoba. Nu numai primarul urbei de pe Milcov se poate mindri cu o sotie care face cariera si bani (uneori mai multi decit partenerul de viata) in domeniul industriei textile. Dupa cum se stie, prefectul Dragos Mircea este casatorit cu creatoarea de moda Nausica Mircea, care in ultima vreme si-a pus in cap sa le imbrace pe rusoaice cu creatii "Made in Focsani". Din pacate insa, brandul Nausica apare, cel putin deocamdata, numai pe haine pentru reprezentantele sexului frumos. Sintem convinsi insa ca cele doua doamne cu simt estetic, chiar daca nu isi imbraca sotii, le ofera sfaturi pertinente la alegerea camasilor sau la asortatea pantofilor la curea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.