Ultima oră

Politia tamponeaza ... presa

Dan Chiriac
28 sep 2007 2709 vizualizări
Masina redactorului sef de la Atlas TV Focsani a fost tamponata, in timp ce stationa, de un VW Bora, condus de un agent de politie de la Ordine Publica

O tamponare mai putin obisnuita a avut loc ieri dimineata pe strada Lupeni din Focsani. Mai putin intilnita pentru ca cele doua autoturisme care s-au "pupat" erau conduse de un politist si un ziarist. "Agentul sef principal Nica Negrea, de la Serviciul de Ordine Publica, in timp ce conducea masina personala, un VW Bora, a efectuat manevra de intoarcere si a acrosat autoturismul Matiz, la volanul caruia se afla Lenormanda Florentiu. Autoturismul Matiz stationa, in timp ce politistul a spus ca a gresit si a schimbat in marsarier in loc de treapta intii de viteza", a detaliat subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Lenormanda Florentiu, redactor sef la Atlas TV Focsani, a fost foarte suparata dupa incident si a crezut ca manevra politistului a fost una intentionata. In cele din urma a inteles ca totul a fost un incident nedorit. Politistul se va alege doar cu o banala contraventie, daca se va constata ca a incalcat regulile de circulatie, dar va ramine cu permisul de conducere, dat fiind ca incidentul a fost unul minor.


Eleva lovita pe trecere


Pe soselele din judet s-au produs in ultimele zile alte doua accidente rutiere. Miercuri dimineata, pe raza comunei Vulturu, Sorin Miloaie, 23 ani, din satul Botirlau, in timp ce conducea o Dacia Nova, nu a pastrat distanta corespunzatoare la trecerea pe linga o bicicleta si a acrosat-o cu partea lateral-dreapta. A rezultat ranirea usoara a biciclistului Dobre Cristea, 55 ani, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Miercuri dupa-amiaza, in afara comunei Urechesti, Georgel Gavrila, 48 ani, din Gura-Calitei, in timp ce conducea o autoutilitara, a efectuat manevra de intoarcere fara sa se asigure si a fost lovit de un autoturism VW Golf, care circula regulamentar pe acelasi sens de mers. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a primului conducator auto care a fost transportat la spital. Ieri la prinz, o eleva de la Colegiul National "Al. I. Cuza" a fost accidentata usor pe trecerea de pietoni din fata Bisericii Catolice. Din cauza traficului supra-aglomerat din zona, masinile merg bara la bara, iar accidentul s-a produs dupa ce tinara a traversat exact in momentul in care autoturismul se punea in miscare. Eleva a suferit o contuzie la picior dar nu a necesitat internarea in spital. Acesta este cel de-al doilea accident din ultimele zile in care este implicata o eleva de la colegiul focsanean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.