Ultima oră

Sute de kilograme de gunoaie la Cring

Iulia Crețu
24 sep 2007 608 vizualizări
Actiunea de ecologizare a Cringului Petresti, organizata de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vrancea, impreuna cu Primaria Focsani si Agentia pentru Protectia Mediului Vrancea, a scos din paduricea favorita a orasenilor pentru un gratar si un joc cu mingea un munte de gunoaie.

Daca in vara toti au venit la o gura de aer curat, acum cringul daruit orasului de regele Carol I s-a dovedit a fi sufocat de deseurile lasate de petrecareti. Zona vizata de actiunea ecologista a autoritatilor a fost aleea principala si nu a fost o sarcina deloc usoara avind in vedere faptul ca la tot pasul tronau munti de sticle de plastic, resturi menajere si alte gunoaie, dupa cum au povestit jandarmii. In trei ore, jandarmii au strins o "recolta" destul de bogata. "Cu ajutorul celor de la Primaria municipiului Focsani deseurile au fost transportate la groapa de gunoi "" locul unde ar trebui sa se afle. Prin actiunea de simbata am dorit sa tragem un semnal de alarma asupra faptului ca prin comportamentul necivilizat si indiferenta de care unii semeni de-ai nostri dau dovada, nu facem decit sa intoxicam si putinul spatiu verde de care locuitorii orasului ar trebui sa se bucure", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandrmeriei Vrancea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.