Ultima oră

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
22 sep 2007 724 vizualizări
Inspectorii Autoritatii de Sanatate Publica trebuie sa manince bine inainte sa plece cu "sefa" in control prin judet sau sa-si ia de-ale gurii la pachet

"Sefa ne tine flaminzi"

Daca se intimpla cumva sa intirzie pina seara pe teren, cei care se ingrijesc sa sanatatea publica a judetului nu au voie sa puna nici apa in gura, daca nu are certificat de calitate. Si asta pentru ca directorul Cornelia Draguna este foarte, foarte pretentioasa cind vine vorba sa guste ceva. De exemplu, ultima data cind au intrat intr-o cofetarie din Adjud sa-si cumpere ceva dulce, subordonatii Corneliei Draguna au iesit la fel de flaminzi din unitate. Pentru ca nu i-a placut in ce conditii se face serveala, sefa ASP a inchis pe loc unitatea, a dat o amenda zdravana si le-a facut un adevarat perdaf angajatilor pe motiv de mizerie. De altfel, pentru asemenea chestii "sefa" are tot timpul un proces verbal de amenda in posetuta. "V-am zis eu sa nu o luam cu noi inauntru!", a exclamat unul dintre inspectori, aflat in pragul hipoglicemiei.


Preda Serbanoiu pistolul?


Seriful din fruntea Politiei vrincene, Viorel Serbanoiu, se desparte de sotie si poate si de biroul sau si de secretara. Tirgul vuieste ca din motive destul de clare pentru toata lumea, Viorel Serbanoiu nu si-a jucat secretara la nunta ei cu alesul inimii. Cu toate ca a fost invitat, seful politistilor nu a onorat cu prezenta la eveniment. Se prea poate ca acesta sa fi fost ocupat cu incredintarea de "misiuni imposibile" celor trei ofiteri care rivnesc la pistolul si insigna de serif si pe care Serbanoiu in freaca mai rau ca pe icre. Vintul liberal al schimbarii se pare ca bate tare si pe la Politie, a ajuns la usa biroului pe care scrie... inspector sef Viorel Serbanoiu.


Bufet suedezo-mioritic


Administratia Pietelor Focsani organizeaza luna viitoare "Ziua recoltei" pentru care asteapta de la buget fonduri de 7,5 mii RON. Din bani se repara si scena, pe care gospodarii au refacut-o si anul trecut, dar pe care au tinut-o in ploaie si, normal, vopseaua a sarit. Asa ca, alti bani, alta distractie! Si, pentru ca invitatii sa se simta bine la declarata activitate traditionala cu mititei, pastrama si must, organizatorii declara ca au nevoie de bani si pentru, atentie, un bufet suedez. Cum o fi bufetul suedez cu pastrama de oaie si tulburel? Si daca tot li s-a cam urcat "strugurelul" la cap organizatorilor aflati aici minunatie: "activitatile traditionale se desfasoara sub egida «Ziua Recoltei 2007»"! Poate ca aparatul Primariei care a compus aceasta exprimare ar trebui sa afle ca nu este mai destept decit un copil de clasa a V-a! Cu siguranta "Ziua Recoltei" nu este organism international precum UNESCO sau ONU care sa patroneze o manifestare. "Egida" se foloseste cu intelesul de obladuire, indrumare, patronaj. Ei? Cum e cu bufetul, tot suedez? Noi zice ca e abramburelian.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.