Ultima oră

Nunta de argint pentru Dumitru Dila si sotia sa

Iulia Crețu
22 sep 2007 2782 vizualizări
Dumitru Dila si sotia sa Nina si-au reinnoit saptamina trecuta juramintele, la aniversarea a 25 de ani de casatorie.

Directorul de la Protectia Consumatorului spune "te iubesc" aceleiasi femei din studentie

Nunta de argint a fost sarbatorita alaturi de rude si prietenii apropiati intr-un cadrul romantic si elegant, la restaurantul "Central" din Focsani, ambientul fiind schimbat total pentru petrecerea nuntii de argint. Cununia religioasa a fost facuta la Bolotesti, unde cei doi au primit binecuvintarea. "A fost o aniversare frumoasa, urmata de o petrecere pe cinste. Am avut un sobor de preoti, iar nasi ne-au fost fratii Ciovirta. Sotiei i-am luat, in afara de verighete, un buchet superb de flori si multe alte surprize. Chiar daca au trecut anii, inimile noastre sint aceleasi si sper la o viata buna alaturi de sotia mea in continuare. Ma consider implinit", ne-a declarat Dumitru Dila, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului. Despre cea cu care a impartit inca din facultate bunele si relele, despre doamna care i-a raspuns la intrebarea "vrei sa fii sotia mea" inca o data cu un "DA" hotarit, inspectorul sef Dumitru Dila spune ca o iubeste din anul 1979. "Sotia mea seamana cu actrita Doina Limbasanu de la Teatrul Dramatic din Brasov. Ne-am cunoscut in studentie, la Iasi, ea a terminat la Industrie Usoara. Sintem impreuna inca din anul I de facultate si in anul III ne-am casatorit. Acum am tinut sa marcam evenimentul pentru ca am fost impreuna si la bine si la rau", ne-a mai spus cel care face "politica consumatorului". "Ziarul de Vrancea" ureaza sotilor Nina si Dumitru Dila multi ani impreuna cu fericire, liniste, impliniri si iubire ca la inceput! (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.