Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
22 sep 2007 724 vizualizări
Pe 7 octombrie Piata Moldovei din Focsani va gazdui "Ziua Recoltei", manifestare care va aduce vizitatorilor si cumparatorilor ocazia de a pune muraturi pentru iarna la preturi avantajoase.

Se pregateste Ziua Recoltei

Pentru buna desfasurare a manifestarii cu must, muzica populara si concursuri, organizatorii, Administratia Pietelor Focsani, cer de la bugetul local suma de 7,5 mii RON. In cadrul "Zilei Recoltei" se vor premia cel mai frumos stand, cu gratuitati la chiria tarabelor intre 3 luni si un an, cele mai frumoase produse, cel mai curios produs agricol specific si cea mai interesanta reteta pentru conservarea produselor pentru iarna, cu premii intre 40 si 200 RON. (I. C.)


Premii pentru mirii de aur ai Focsaniului


Consilierii locali municipali vor vota la intilnirea de saptamina viitoare acordarea Diplomei de fidelitate si a unui premiu in valoare de 500 RON celor 54 de cupluri care celebreaza in acest an nunta de aur. Sotii focsaneni care au sarbatorit in 2007 jumatate de secol de casatorie neintrerupta vor fi felicitati pentru trainicia sentimentelor de Ziua Internationala a Virstnicilor. Printre cei care vor fi felicitati de primarul Decebal Bacinschi se numara Constantin Balaci si sotia, casatoriti in 1957, el fiind presedintele Clubului

cineastilor amatori, Nicolae Chifan si sotia, casatoriti in 1954, el fiind fost profesor de matematica la Colegiul Unirea, si Vasile Vilcu si sotia, casatoriti in 1955, el fiind presedintele Asociatiei Pensionarilor Vrancea. (I. C.)


Certificate de inregistrare fiscala "suspendate"


Eliberarea certificatelor de inregistrare fiscala a fost "suspendata" pentru citeva zile, din cauza unor lucrari de intretinere si modernizare a spatiilor si serverelor din Ministerul Economiei si Finantelor (MEF). Astfel, de ieri si pina marti 25 septembrie, ora 7.00, baza de date a registrului contribuabililor este oprita. Din aceasta cauza nu se vor putea elibera certificate de inregistrare de catre Registrul Comertului si nici certificate de inregistrare fiscala de catre MEF. (C. S.)


Calatorie in lumea poeziei, la Teatru


Iubitorii artei literare au prilejul sa participe la un spectacol inedit de lectura, care va avea loc luni, 24 septembrie, la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. In cadrul spectacolului, intitulat "Scena autentica si interpretari la cleptomanie" vor fi interpretate versuri de Tudor Arghezi. Textele vor fi recitate de Adrian Radulescu, Sorin Rusu, Valentin Cotiga, Ioan Constantinescu si Mihail Spiridonescu. Pentru a patrunde in universul cartii si al lecturii sinteti asteptati in Sala foaier a Teatrului Municipal, incepind cu orele 18.00. Teatrul ajunge si la Adjud. Locuitorii municipiului sint invitati joi, 27 septembrie, in sala de spectacole a Casei de Cultura "Emil Botta", de la orele 19.00, unde se va sustine piesa "Angajare de clown". Spectacolul va fi prezentat de Teatrul Municipal Bacovia din Bacau. (M. B)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.