Ultima oră

Tinara disparuta din Gara de Nord, gasita la Buzau

Dan Chiriac
22 sep 2007 1063 vizualizări
Alice Maria Mocanu, 20 ani, tinara din Suraia disparuta fara urma din Gara de Nord pe 13 septembrie, a fost gasita joi seara.

Aceasta si-a sunat parintii dupa ce a vazut la televizor stirea cu disparitia sa

Tinara si-a sunat chiar ea mama pentru a-i spune ca este bine, dupa ce a vazut pe un post de televiziune un material despre disparitia sa. "Disparuta" se afla in realitate la un prieten din judetul Buzau. Alice Mocanu s-a intors acasa, alaturi de familie, care a stat ingrozita citeva zile, crezind ca fiica lor a fost luata de proxeneti sau chiar omorita. "Imediat dupa ce a urmarit la televizor impreuna cu prietenul ei reportajul difuzat, fata a sunat-o pe maica-sa si a anuntat-o ca este in judetul Buzau. Varianta ca fata s-a urcat in tren in Gara de Nord, dar a coborit pe parcurs s-a adeverit", a spus subcomisarul Daniel Popescu, seful Compartimentului de Disparuti de la IPJ Vrancea. Se pare ca tinarul s-a speriat de amploarea pe care a luat-o disparitia sa, mai ales ca anchetatorii vorbeau chiar de un posibil omor, viol sau tilharie. In conditiile in care in ultimele zile mass-media a relatat pe larg de cazul avocatei disparute de la Brasov, este posibil ca tinara sa fi vrut sa inlature repede orice suspiciune privind disparitia sa. Alice Maria Mocanu a disparut fara urma pe 13 septembrie, dupa ce a fost in vizita la rudele sale din Timisoara, la o nunta. Aceasta a fost cautata de politisti dupa ce mama ei i-a sesizat despre faptul ca tinara nu a mai ajuns de la Bucuresti, acolo unde trebuia sa schimbe trenul in drumul spre Focsani. Camerele de supraveghere din Gara de Nord au surprins sosirea fetei la Bucuresti, dar nu au putut oferi mai multe indicii despre drumul fetei din Capitala pina la Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.