Ultima oră

Sararu a fost adus ieri la Parchet

Cristi Irimia
20 sep 2007 787 vizualizări
Primarul suspendat al comunei Mera, social-democratul Gheorghe Sararu, a fost adus ieri la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani, pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala, intr-un alt dosar penal.

Primarul din Mera este acuzat intr-un nou dosar

Adus cu masina Penitenciarulului de Maxima Siguranta Focsani in fata procurorului de caz, Gheorghe Sararu n-a aflat, totusi, care este incadrarea juridica a faptei de care este acuzat in acest nou dosar penal instrumentat de oamenii legii. Si asta deoarece, in ultimul moment, prezentarea materialului a fost aminata pentru administrarea de noi probe de catre organele de cercetare penala. In aceasta speta, Sararu este cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in legatura cu alta retrocedare dubioasa pe care edilul din comuna Mera ar fi facut-o anii trecuti. Dupa ce i se va prezenta materialul, Sararu poate sa formuleze cereri sau sa dea declaratii suplimentare. Ulterior, anchetatorii vor incheia un proces verbal de prezentare a materialului de urmarire penala, in care se vor consemna eventualele declaratii sau cereri formulate de inculpat. Procurorul urmeaza sa dispuna prin ordonanta admiterea sau respingerea eventualelor cereri. In actuala conjunctura, Sararu ar putea fi trimis in judecata peste aproximativ o luna, daca procurorul de caz va ajunge la concluzia ca inculpatul trebuie sa raspunda in fata judecatorilor pentru faptele de care este acuzat. De precizat ca ieri, concubina primarului suspendat si fiica acesteia au fost indepartate din zona in care a fost "debarcat" primarul suspendat. Cele doua doreau sa vorbeasca cu incarceratul. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.