Ultima oră

Urbis Adjud, reclamata ca umfla facturile

Cristi Irimia
19 sep 2007 989 vizualizări
Un adjudean s-a adresat instantei de judecata dupa ce s-a trezit cu facturi uriase din partea societatii Urbis Adjud. Gheorghe Agache a dat in judecata Urbis-ul cind a vazut ca pe facturile primite erau trecuti aproximativ 40 de metri cubi de apa consumati lunar.

Tribunalul Vrancea urmeaza sa se pronunte cu privire la o factura colosala, ajunsa la 736 metri cubi de apa

"Eu n-am consumat mai mult de 10 metri cubi lunar, in ultimii doi ani. In total, la apometrele mele s-a inregistrat un consum total, din 2005 pina luna trecuta, de 221 metri cubi de apa, iar pe facturile primite s-a adunat un total de 736 metri cubi. Nu este posibil asa ceva. Este inadmisibil ceea ce mi s-a intimplat. Sper sa-mi gasesc dreptatea in justitie", ne-a declarat Agache. La proces, consilierul juridic al Urbis-ului, Nicoleta Chelaru, a spus ca "apometrele au un inalt grad de sensibilitate si consumul poate varia... (sic)". Imediat, magistratul care avea cauza pe rol a intrebat-o care sint normativele tehnice luate in considerare in sprijinul afirmatiilor facute. "Pentru termenul urmator sa ne aduceti documentatiile care sa justifice afirmatia ca apometrele au un inalt grad de sensibilitate. Daca sint sensibile, de ce le-ati mai montat? Care mai este scopul lor?", a intrebat-o pe Chelaru magistratul. Dupa proces, Nicoleta Chelaru a adaugat reporterilor nostri faptul ca "exista totaluri diferite, de 736 mc, respectiv 221 mc, rezultate datorita diferentei dintre consumul indicat de contorul general si suma consumurilor inregistrate de contorii din apartamente. Acest lucru nu am fost lasata sa spun la proces". Si ENET-ul a fost dat in judecata pentru niste penalizari aplicate, pe care Asociatia de Proprietari nr. 37 le considera calculate la sume incorecte. Asociatia este reprezentata in instanta de presedintele ei, consilierul local Ion Vlase. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.