Ultima oră

Geta Postolache si Gigi Becali in clipul Fir-ai Siret blestemat

Mihaela Beșleagă
15 sep 2007 2399 vizualizări
Iubitorii de muzica populara vor putea sa asculte in curind un nou album semnat de Geta Postolache, intitulat "Ia zi una vrinceneasca!".

Vedeta de muzica populara compune si versuri

Cintareata, nascuta in satul Vadu Rosca, atit de cumplit lovit de inundatiile din 2005, a inclus pe acest recent CD si o piesa plina de jale inspirata din dramatismul care a marcat satul sau natal. "Fir-ai Siret blestemat, Vadu Rosca-ai destramat", cinta artista Vrancei. "Vadu Rosca este un sat foarte frumos, care din nefericire a fost despicat de natura in trei parti. Toate piesele de pe album sint frumoase, dar aceasta este cea la care tin cel mai mult", a marturisit Geta Postolache. Pentru piesa de rezistenta a albumului, "Fir-ai Siret blestemat", artista a filmat recent si un videoclip la Vadu Rosca, pe malul Siretului, in care apare si Gigi Becali, care a construit casele unora dintre oamenii ramasi fara acoperis. "Ia zi una vrinceneasca!", al saselea album lansat de Geta Postolache, contine 14 piese de dragoste, dor, petrecere si joc si a fost pregatit timp de un an, perioada in care artista a cules piesele atit din Vrancea, cit si din zona Moldovei. Interesant este ca unele versuri sint compuse chiar de ea. Pe acest CD cintareata este acompaniata de Ansamblul Profesionist "Doina Argesului", condus de Marin Mihalcea. "Vreau sa multumesc in mod special sponsorilor, mai ales domnului Spataru, singura nu reuseam sa fac acest CD. Nu am fost sprijinita de nimeni cu bani de la buget", a spus Geta Postolache. Lansarea oficiala a albumului este pregatita pentru luna octombrie, in Focsani. Pina atunci, artista sustine concerte atit in judet, cit si prin tara. De curind a participat la festivalurile populare de la Homocea si Andreiasu, unde a fost primita cu inima deschisa de spectatori, iar zilele acestea participa la spectacole in Buhusi si Buzau. "Sint foarte solicitata in toata tara, am parte de aplauze la scena deschisa, altii sint invidiosi ca nu au acelasi succes pe care il am eu", a mai adaugat Geta Postolache. Artista urmeaza sa apara cu noul sau videoclip si pe posturile de muzica populara Favorit si Etno si se gindeste deja la urmatorul album. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.