Ultima oră

Liberalii vor sa termine Catedrala

Mihai Boicu
15 sep 2007 656 vizualizări
Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca obtinut angajamentul lui Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor, ca vor fi alocati bani pentru finalizarea Catedralei "Nasterea Macii Domnului si a Cuvioasei Sfinta Parascheva".

"Probabil ca intr-o prima faza vom aloca 20 de miliarde de lei vechi. Probabil ca pina anul viitor vom reusi sa finantam integral catedrala", a spus Nini Sapunaru. Deputatul liberal a sustinut ca existau discutii mai vechi despre finantarea lacasului de cult, insa acestea s-au concretizat abia acum. Nini Sapunaru nu a stiut insa sa spuna la cite este evaluata lucrarea, ci doar ca se vehiculeaza cifra de 70 de miliarde de lei vechi. De asemenea, nu se stie clar cine va gestiona fondurile, iar despre firma care va realiza investitia nici atit. In 2002, atunci cind au demarat lucrarile, se alocase prin Fondal National de Solidaritate suma de 18 miliarde de lei vehi, din care s-au cheltuit numai 11 miliarde de lei. Si din aceasta suma s-a constatat ca trei miliarde s-ar fi "evaporat" in timpul cit a lucrat Aispa Stars \'95, firma afaceristului Corneliu Prunache. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.