Ultima oră

Destinatii de vis pentru luna lui rapciune

Mihaela Beșleagă
14 sep 2007 612 vizualizări
Marele circuit al Egiptului, in care se include un sejur la Marea Rosie, costa 875 de euro u unul dintre cele mai populare circuite ale Greciei cuprinde insulele Thassos, Skiatos si Muntele Athos, pentru care platiti 298 euro

Sezonul estival este pe sfirsite si, din pacate, nici vremea nu prea tine cu noi la mijloc de septembrie, asa ca modalitatile de petrecere a timpului in aer liber pe plaiul autohton sint destul de putine si neatractive. Daca nu ati reusit sa mergeti in concediu in aceasta vara, va mai puteti inca bucura de razele soarelui, o alternativa atractiva pentru multi dintre noi fiind circuitele organizate in strainatate. Agentiile de turism sint pregatite cu oferte de plecare in tari calde si exotice, dintre cele mai pitoresti trasee va puteti alege Tunisia, Egiptul, Grecia, Israelul. In functie de tara spre care vreti sa va indreptati, circuitele pot fi parcurse fie cu avionul, fie cu autocarul, intre 7 si 15 zile. Pentru pasionatii de mistere, care vor sa vada cu ochii lor una dintre cele mai mari minuni ale lumii, piramida lui Keops, si sa parcurga desertul calare pe dromader, tara reginei Cleopatra este locatia cea mai potrivita. Marele circuit al Egiptului, in care se include un sejur la Marea Rosie (Hurghada - Sharm el Sheikh), este un program de 15 zile cu avionul, cu trei nopti de cazare la Cairo in hotel de 4 stele, cu patru nopti pe vas de croaziera de 5 stele cu pensiune completa, la care se adauga trei nopti petrecute in Uganda in hotel de 4 stele. Pretul intregului pachet este de 875 de euro, iar plecarea este programata pentru 25 septembrie.


"Tarimul zeilor", cea mai ieftina destinatie


O alta destinatie la care viseaza multi romani este Grecia, leaganul antichitatii clasice si tarim al zeilor. Unul dintre cele mai populare circuitele pe care le puteti alege cuprinde Insula Thassos, Muntele Athos si Insula Skiatos. Traseul se parcurge cu autocarul, timp de 9 zile si costa 298 euro. Daca v-ati propus sa vizitati Israelul, nu ezitati sa porniti in calatoria spre Tara Sfinta, de unde va veti intoarce cu siguranta mai bogati, cel putin spirtual. Un sejur de 7 zile cu avionul costa 595 de euro, ultima plecare din aceasta luna fiind programata pe 27 septembrie. Alta destinatie exotica pentru concediul dumneavostra este cu siguranta si circuitul Italia clasica - Coasta de Azur - Insula Corfu, pe care il veti putea parcurge timp de 12 zile cu autocarul. In pretul pachetului, 519 euro, se include transportul, 10 nopti de cazare cu mic dejun in hotel de 3 stele si cinci cine. Agentii de turism recomanda aceste trasee pentru frumusetea si ineditul peisajelor, dar si pentru varietatea culturilor si civilizatiilor cu care veti intra in contact. "In aceasta perioada, de mijloc si sfirsit de septembrie, printre cele mai cautate obiective sint circuitele pe care le oferim in strainatate, in locatii exotice, atractiile sint diverse", ne-a spus Victor Serbanica de la o agentie de turism din Focsani. Preturile pachetelor au ramas aceleasi ca in vara. Desi nu sint chiar pentru toate buzunarele, astfel de expeditii pe tarimuri straine constituie cu siguranta experiente de neuitat!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.