Ultima oră

Mandatul lui Ivu a fost validat

Cristi Irimia
12 sep 2007 713 vizualizări
Judecatoria Focsani a validat ieri mandatul de consilier local al lui Gheorghe Ivu, membru al Partidului Conservator. Ivu a fost insotit la instanta de Manole Merchea, presedinte al PC Vrancea, care a anuntat ca astazi va veni la Focsani Bogdan Ciuca, pentru o conferinta de presa.

Instanta a judecat si admis cererea necontencioasa a Consiliului Local Focsani, astfel ca Gheorghe Ivu a devenit consilier local cu acte in regula. Ivu este singurul consilier local al PC din executivul local. Celelalte locuri sint completate de noua membri PSD, sapte membri PNL, patru membri PD si doi independenti. Gheorghe Ivu ii succede in CL lui Gheorghe Iorga, decedat pe 16 iulie, la 21 de zile dupa ce suferise un accident de circulatie pe cind se intorcea de la Bacau. La urmatoarea sedinta a CL, pe 25 septembrie, "micul parlament" va lua act de hotarirea instantei, iar Ivu isi va intra in drepturi depline. Ivu este cunoscut ca fost ofiter de Politie, dar si ca membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, postura din care a fost dat afara, fara motiv legal, de catre Marian Oprisan, presedintele CJ. Noul consilier local a declarat ca va vota intotdeauna cum ii dicteaza constiinta, adica in interesul cetateanului. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.