Ultima oră

Brandul Nausica a prins bine la rusoaice

Iulia Crețu
8 sep 2007 2846 vizualizări
Creatoarea de moda Nausica Mircea va participa in octombrie la o prezentare de moda la Ambasada Romaniei la Paris

In perioada 4-7 septembrie s-a desfasurat la Moscova Tirgul de pret-a-porter "Collection Premiere" la care au participat numerosi creatori de moda din lume, printre care si Casa de moda Nausica din Focsani, condusa de Nausica Mircea. Chiar in timp ce zbura catre capitala Rusiei, sotul sau, Mircea Dragos era "uns" prefect. Desi initial s-a temut de prezentarea din Moscova, considerind piata produselor de gen din Rusia destul de dificila, creatoarea din Focsani a reusit sa isi faca intrare prin colectia sa. Creatiile vestimentare, care au mers pe o linie tinereasca, sport, au intrat imediat in atentia reprezentantelor de sex feminim din capitala Rusiei. Cunoscute in intreaga lume pentru opulenta, extravaganta si lux, acestea au fost incintate de tinutele in tonuri deschise, de alb sau gri, din tesaturi naturale. Potrivit declaratiilor Nausicai Mircea, combinatiile de alb-negru au facut furori printre rusoaice. Creatoarea de moda revine la Focsani cu comenzi considerabile, trei sferturi din colectie urmind a lua drumul Estului. "Ma intorc foarte fericita de la Moscova, tirgul a fost o reusita. Piata din Rusia este foarte dificila, este o tara de la care nu ma asteptam sa gasesc foarte multe. Au magazine luxoase, Moscova este un oras superb unde gasesti toate firmele de renume, de la bijuterii, incaltaminte si pina la haine si blanuri. Femeile sint foarte elegante, iar oamenii dau dovada de opulenta", ne-a declarat in drum spre aeroport Nausica Mircea. Creatoarea ne-a dezvaluit ca si-a luat mai multe suveniruri, iar cadoul pentru reusita de la tirg este o pereche de cizme. In octombrie aceasta urmeaza sa incinte si Vestul, brandul Nausica fiind prezentat in cadrul unui eveniment organizat la Ambasada Romaniei de la Paris. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.