Ultima oră

Focsani: Tamponare in buricul tirgului

Dan Chiriac
7 sep 2007 1170 vizualizări
Focsanenii care au avut ieri la prinz treaba prin centrul orasului au asistat la o tamponare spectaculoasa in intersectia de la BIG Centru.

In coliziune a fost implicat un taxi, Dacia, si un Chevrolet cu numere de Bucuresti, condus de o femeie, aceasta din urma neacordind prioritate. Masinile au fost avariate in partea frontala, Chevroletul iesind ceva mai sifonat din coliziune. Nervii celor doi soferi implicati in evenimentul rutier erau intinsi la maximum, ambii invinovatindu-se reciproc de neatentie. (I. C.)


Bolotesti: Accident produs de o vaca


Doua masini s-au ciocnit ieri pe Soseaua Vrancei din cauza unei vaci care a iesit in drum. Conducatorul unei Dacii a incercat sa depaseasca un ARO, moment in care s-a trezit cu animalul in fata. In ciuda eforturilor depuse, impactul dintre animal si cele doua autoturisme a fost imposibil de evitat. Un minor aflat in Dacia a suferit rani usoare. "Norocul celor aflati in autoturisme a fost ca purtau centura de siguranta. Altfel nu stiu ce se putea intimpla. Pe aceasta cale atragem atentia soferilor sa respecte pe DN 2 D semnificatia indicatoarelor temporale pentru a preveni accidentele", a spus subcomisarul Catalin Stegarescu. (D. C.)


Gugesti: Hot la ora judecatii


Un barbat din comuna Gugesti a fost trimis in judecata de procurori dupa ce a comis o spargere la inceputul lunii iulie. In timpul anchetei s-a stabilit ca Marian Avram, 38 ani, a patruns in locuinta lui Stan Cojocaru de unde a sustras un motor electric si un cablu de cupru, ambele in valoare de 300 lei. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.