Ultima oră

Evadatul de la Adjud, trimis in judecata

Dan Chiriac
7 sep 2007 2168 vizualizări
Toader Bamboi, un tinar de 22 de ani din Pufesti, a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni, dupa ce, la sfirsitul lunii august, a pus toata politia pe jar dupa ce a evadat din incinta Judecatoriei Adjud.

Procurorii au trimis in judecata si un barbat acuzat de omor

Acesta era cercetat pentru o tilharie, iar politistii l-au retinut pentru ca incerca sa intimideze martorii. Profitind de lipsa de vigilenta a politistilor si de faptul ca nu mai avea catuse la miini, tinarul a fugit printre politisti. Peste 100 de jandarmi si politisti au fost trimisi pe urmele evadatului incaltat cu slapi, care a fost prins in zona blocurilor ANL, la iesirea din Adjud. Fiind recidivist, acesta risca o pedeapsa aspra pentru evadare, pe linga cea pentru tilharie. Tot ieri, procuroriii au finalizat rechizitoriul in cazul lui Ionel Antemir, acuzat de omor. Acesta a fost trimis in judecata dar poate scapa cu o pedeapsa mai mica pentru ca a fost provocat. Ionel Antemir, 41 ani, a vrut sa se razbune pentru bataile pe care cumnatul sau le adminstra tuturor celor care stateau in casa. Ghita Urloiu, 52 ani, a platit cu viata scandalurile pe care le-a provocat de-a lungul timpului. Ionel Antemir este compatimit de sateni, fiind cunoscut ca un consumator de alcool care nu a provocat insa scandaluri. Sotia celui omorit a povestit ca scandalul a pornit dupa ce Ghita Urloiu a venit acasa si a acuzat-o ca o inseala, desi femeia nu facea altceva decit jumulea o gaina! Ionel Antemir l-a macelarit practic pe cumnatul sau, care se pregatea din nou sa bata pe toata lumea. Capul victimei a fost practic zdrobit sub ploaia de lovituri, in timp ce alte lovituri au afectat picioarele. Tot in fata instantei va ajunge si Constantin Damian, care pe 7 septembrie 2006 l-a lovit cu o secure pe consateanul sau din Gura Calitei, Costel Serea. Leziunile suferite de acesta au fost grave, dar agresorul va avea circunstante atenuante pentru ca fusese lovit anterior cu un bolovan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.