Ultima oră

Reclamele de pe strazi, la licitatie

Iulia Crețu
7 sep 2007 769 vizualizări
Reclama este sufletul comertului. Toate firmele care se respecta cunosc acest slogan si incearca prin orice metoda sa atraga parteneri de afaceri si clienti. O buna metoda pentru o strategie de marketing puternica o reprezinta reclamele stradale

Societatile care vor reclame prin firme luminoase pe strazile Focsaniului trebuie sa participe la licitatie

In Focsani, pe mai toate strazile principale, se gasesc panouri sau indicatoare care imbie trecatorii sa cumpere un produs sau sa apeleze la anumite servicii. Pentru acestea, Primaria Focsani organizeaza licitatie publica pe 15 octombrie, ora 11.00, pentru inchirierea unor terenuri de pe domeniul privat, in vederea amplasarii unor sisteme publicitare. Cei interesati au la dispozitie o lista largita cu numele strazilor unde isi pot inchiria un panou pentru reclama comerciala. Firmele isi pot alege intre sisteme back-lit, city-light, totem, panou publicitar, unipol, panou indicator sau cub. Acestea pot fi amplasate pe majoritatea strazilor, la vedere, dar si in zone putin mai non-conformiste in ceea ce priveste reclama, asa cum este incinta Cimitirului Nordic. Suprafetele care pot fi inchiriate pentru reclama au intre 0,50 si 2,00 metri patrati, pretul minim pe zi fiind de 2 RON. Taxa de participare la licitatie este de 70,00 RON si va fi depusa la sediul Primariei municipiului Focsani impreuna cu garantia de 10% din valoarea chiriei pentru 1 an de zile, pina la data de 11 octombrie, ora 16.00. Documentele pentru licitatie (caietul de sarcini) se pot procura de la Centrul de Comunicare "" Serviciul Juridic, intre orele 09.00 "" 16.00, contra sumei de 30 RON, incepind cu data de 1 octombrie 2007. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.