Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
6 sep 2007 803 vizualizări
Un tinar din Panciu a fost ranit grav in urma unui accident produs la Panciu. Politisti spun ca Gheorghe Robu, 46 ani, din comuna Straoane, in timp ce conducea un autoturism Dacia Nova din cauza neatentiei a intrat in coliziune cu o caruta condusa de Luminita Constantin, din Cimpuri, care se deplasa in aceeasi directie de mers. In urma impactului a rezultat ranirea grava a lui Florin Olaru, 27 ani, din Panciu, pasager in caruta, care a fost transportat la spital. (D. C.)

Gura Calitei: Inecat in butoi


Un barbat din comuna Gura Calitei a avut parte de o moarte mai putin obisnuita. Potrivit Politiei, Stefan Gavrila, 68 ani, din localitate, a fost gasit in propria casa, inecat intr-un butoi cu apa cu capacitatea de 200 litri. Se pare ca barbatul s-a aplecat sa scoata apa cu un vas din butoi, dar nu a mai avut puterea sa se traga din interior. Barbatul se misca mai greu din cauza bolilor specifice virstei. Trupul acestuia a fost transportat pentru necropsie la SML. Stefan Gavrila locuia singur de ceva vreme si are o fiica, medic de familie intr-o comuna vrinceana. (D. C.)


Hoti de lemne "vinati" de politisti


In perioada 27 - 31 august, efectivele Politiei de Ordine Publica, impreuna cu lucratorii de la Directia Silvica, au desfasurat mai multe actiuni pe raza judetului pentru combaterea delictelor silvice. Au fost constatate 15 infractiuni si au fost aplicate 117 sanctiuni, in valoare de 34.880 lei. Politistii au confiscat peste 70 de metri cubi de material lemnos, in valoare de 5.580 lei. Actiunile vor continua pentru depistarea celor care fac "afaceri" cu lemne. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.