Ultima oră

Pompier baut, cu masina in sant

Dan Chiriac
4 sep 2007 1134 vizualizări
Un sergent major de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) risca sa plateasca scump o distractie la discoteca din Blidari

Acesta se intorcea de la discoteca si consumase o bere in plus

Politistii sustin ca duminica dimineata, in Cirligele, Laurentiu Serban, de 22 ani, din Focsani, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, din cauza neatentiei si consumului de alcool, a pierdut controlul asupra volanului, intrind in gardul unui imobil. "La fata locului, politistii l-au testat, iar sergentul major era baut. Avea o alcoolemie de 0,64 pe aparat, astfel ca i s-a intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de conducere a unui autoturism cu o imbibatie alcoolica peste limita admisa", a spus inspectorul principal Adrian Ciuperca, de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. In urma impactului a rezultat avarierea autoturismului si distrugerea gardului. Ieri dimineata, Laurentiu Serban si-a informat superiorii despre cele intimplate. "A depus o informare catre conducere. A declarat ca a baut o bere la discoteca din Blidari si la plecare a incercat sa evite un ciine si a intrat cu masina in sant si apoi in gardul unei case. In functie de desfasurarea anchetei, acesta poate fi pus la dispozitia inspectorului sef sau chiar se poate alege cu desfacerea contractului de munca, in cazul in care va fi condamnat penal", a spus lt. col. Jenica Lazar, purtatorul de cuvint al ISU.


Sanctiuni la final de saptamina


Ieri dimineata, in satul Jorasti, comuna Vinatori, s-a produs un alt incident in trafic. Conducatorul unui moped a fost ranit usor dupa ce s-a ciocnit cu o vaca! La sfirsitul saptaminii trecute, politistii au organizat mai multe actiuni preventive care i-au vizat pe motociclisti si taximetristi. Nici cei care s-au urcat la volan sub influenta alcoolului nu au fost iertati. In total, in trei zile, s-au aplicat 1.080 sanctiuni in valoare de 37.000 lei si au fost ridicate 23 de permise si sase certificate de inmatriculare. "Am sanctionat 20 de taximetristi pentru intoarcere pe marcajul axial sau opriri neregulamentare", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful SPR. Tot pentru opriri neregulamentare au fost sanctionati 25 de soferi care si-au lasat masinile pe banda intii, in zona unde comerciantii ofera produse spre vinzare pe soseaua E 85. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.