Ultima oră

Accidente cu victime

Dan Chiriac
3 sep 2007 850 vizualizări
La sfirsitul saptaminii pe sosele din Vrancea au avut loc mai multe accidente rutiere cu raniti. Vineri seara, in comuna Gugesti, Dumitru Crintea, 72 ani, din localitate, in timp ce conducea o bicicleta a virat la dreapta fara sa se asigure si a intrat astfel in coliziune cu un moped condus de Adriana-Silvia T., 12 ani, din Gugesti

Biciclistul a fost ranit grav. Tot vineri seara, la orele 22.30, in Focsani, Elis-Daniel Stanciu, 22 ani, din municipiu, in timp ce conducea un autoturism Renault, l-a accidentat usor pe Nicolae Cioarec, 30 ani, din orasul Marasesti, care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. (Dan Chiriac)


Focsani: Si-a prins mina la circular


Un tinar din Focsani a fost victima unui accident de munca. Politistii au fost sesizati despre faptul ca George-Nicu Avram, 24 ani, muncitor la Balcanic Prod SRL, a fost victima unui accident de munca. Din primele verificari s-a constatat ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei tinarului, care incerca sa taie la circular un sul de hirtie. Ranindu-se la mina, acesta a fost transportat la Spitalul de Urgente Focsani. (Dan Chiriac)


Paltin: Spinzurat la mama acasa


Un barbat din comuna Paltin s-a spinzurat la domiciliul mamei sale. Politistii spun ca in noaptea de vineri spre simbata Ion Harabagiu, 49 ani, din localitate, s-a spinzurat la locuinta mamei sale. Verificarile au relevat faptul ca barbatul era sub influenta alcoolului si in ultima perioada avea stari depresive. Cadavrul a fost transportat la SML pentru necropsie. (Dan Chiriac)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.