Ultima oră

Nunta in familia Ion Roman

Mihaela Beșleagă
3 sep 2007 1902 vizualizări
Simbata a fost mare sarbatoare in familia lui Ion Roman, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Vrancea.

Fiica acestuia, Cristina, in virsta de 26 de ani, a spus un DA hotarit in fata ofiterului starii civile, intrind astfel in universul familiei alaturi de alesul inimii sale, Florin Coman, de 25 ani din Focsani. Acest eveniment fericit din sinul familiei Roman are loc la exact un an de la casatoria fiului, Marian. Cei doi fericiti miri, Cristina si Florin se cunosc de 5 ani, de la o petrecere a unor prieteni comuni. Cristina este sefa unui magazin de bijuterii din cadrul supermarketului Milcov si studenta in anul IV la Facultatea de Economie de la Universitatea "George Baritiu" Brasov, iar Florin Coman lucreaza in cadrul companiei Dedeman. Nasii sint Petruta si Ionel Gaita, nasul mare fiind director la firma romano-daneza Suintest. Cununia religioasa a avut loc la Biserica "Sf. Ioan Botezatorul" din Piata Unirii, iar petrecerea s-a desfasurat la Restaurantul "Zimbru", prelungindu-se pina la orele diminetii. Printre cei aproximativ 200 de invitatii prezenti la nunta s-au numarat personalitati cunoscute si oameni de afaceri din Vrancea. Dupa nunta, duminica, musafirii au servit ciorba de potroace la Pensiunea Vranceatour din Prahuda. Cei doi tineri casatoriti isi vor petrece saptamina de miere la Nisipurile de Aur din Bulgaria, impreuna cu viitorii lor fini. Ziarul de Vrancea le ureaza celor doi proaspeti soti traditionalul "Casa de piatra"! (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.