Ultima oră

Socri mici si mari in lumea buna a Focsaniului

Camelia Stănilă
1 sep 2007 2238 vizualizări
Seful Patronatului IMM Vrancea si comandantul Spitalului Militar isi marita fiicele u si seful de la criminalistica este socru mare

Cristina Roman, fiica omului de afaceri Ion Roman si seful Patronatului IMM Vrancea, se casatoreste astazi, exact la un an dupa fratele sau, Marian. La 26 de ani, tinara a hotarit sa-si uneasca destinul cu alesul inimii, Florin Coman, care este sef de departament la Dedeman. Cristina este sefa unui magazin de bijuterii, insa si studenta in anul IV la Facultatea de Economie, din cadrul Universitatii "George Baritiu". Cei doi tineri s-au cunoscut in urma cu 4 ani, la petrecerea unor prieteni comuni si anul trecut au hotarit sa faca acest pas. Cununia civila va avea loc astazi, la ora 16.00, iar cea religioasa la orele 17.00, la Biserica "Sf. Ioan Botezatorul" din Piata Unirii. Petrecerea, la care sint asteptati circa 200 de invitati va fi organizata la Restaurantul Zimbru. Cei doi tineri sint cununati de Petruta si Ionel Gaita, nasul fiind directorul firmei Suintest. Dupa nunta, musafirii vor servi ciorba de potroace la Prahuda, la pensiunea "Vranceatour", detinuta de sotii Roman. Tinerii casatoriti vor porni insa spre "Nisipurile de aur" din Bulgaria, unde vor petrece o placuta saptamina "de miere". Tot astazi au loc si alte nunti in lumea buna a orasului. Fiul comisarului sef Nicolae Gurbet, seful Serviciului de Criminalistica din cadrul IJP Vrancea, va pune capat burlaciei. Iulian Gabriel Gurbet, 23 ani, se va insura duminica cu aleasa inimii sale Elena Cristina Nica, 18 ani. Fericitul eveniment, la care vor lua parte si sefii politiei vrincene, va avea loc duminica, iar petrecerea se va desfasura la Casa Armatei. Nunta mare va face si fiica sefului Spitalului Militar din Focsani, colonelul Cristian Nichita. Fiica sa Elena, de 23 de ani, se va casatori la Casa Armatei cu focsaneanul Daniel Catalin Cirjan de 28 de ani. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.