Ultima oră

Bulgaroaica rasturnata cu masina la Pufesti

Dan Chiriac
1 sep 2007 697 vizualizări
O tinara bulgaroaica a vazut moartea cu ochii dupa ce s-a rasturnat cu masina in apropierea comunei Pufesti. Accidentul s-a petrecut ieri la prinz, cind Danislava Stancheva, 29 ani, se afla impreuna cu un coleg de munca intr-un autoturism Ford.

"Din cauza neatentiei, conducatoarea auto a pierdut controlul volanului, a lovit podetul de partea dreapta a sensului de mers si s-a rasturnat intr-un riu secat, din apropierea comunei Pufesti", a spus comisarul sef Vasile Voinea, de la Serviciul Politiei Rutiere. Din cercetarile politiei si din declaratiile date de conducatoarea auto, se pare ca aceasta a pierdut controlul volanului in timp ce se uita la ceasul de la mina sa vada cit este ora. Tinara este angajata a unei societati din Bulgaria, cu punct de lucru in Romania, si mergea la Bacau, in interes de serviciu. Desi la fata locului au ajuns si mai multe ambulante, cei doi pasageri din Ford au scapat doar cu sperietura, acestia neavind nevoie de ingrijiri medicale. Totusi, soferita a fost transportata la spital pentru radiografii. Autoturismul a fost avariat serios in partea din fata, iar in urma impactului trei dintre cauciurile masinii s-au spart. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.