Ultima oră

Se cauta grefieri pentru Tribunal

Cristi Irimia
31 aug 2007 2590 vizualizări
Curtea de Apel Galati va organiza curind un concurs in vederea promovarii personalului auxiliar de specialitate in functii de executie la instante superioare.

Tribunalul Vrancea are cinci posturi vacante de grefier I cu studii medii, insa candidatii pot opta si pentru posturile vacante din cadrul altor instante aflate sub jurisdictia CA Galati. Astfel, la Tribunalele Galati si Braila sint cite doua posturi vacante, iar la CA Galati alte trei. Pot participa la concurs grefierii care au o vechime de cel putin trei ani in functia in care sint incadrati, au primit calificativul "foarte bine" in aceasta perioada si nu au fost sanctionati disciplinar dupa acordarea ultimului calificativ. Concursul consta dintr-o proba scrisa si una practica. Tematica de concurs cuprinde o serie de notiuni din Codul de procedura civila (incompatibilitatea, abtinerea si recuzarea grefierilor, pregatirea sedintei de judecata, incheierile de sedinta, continutul hotaririi judecatoresti etc.), Codul de procedura penala (continutul si executarea mandatului de arest, executarea hotaririlor penale, asistenta judiciara obligatorie etc.), Regulamentul instantelor judecatoresti si Statutul grefierului. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.