Ultima oră

Zeci de politisti au donat singe

Ziarul de Vrancea
29 aug 2007 800 vizualizări
In cadrul campaniei "Rosu pentru viata", lansata de filiala de Cruce Rosie si Centrul de Transfuzie Sanguina Focsani, Inspectoratul de Politie al Judetului Vrancea a infiintat in premiera, in cadrul cabinetului medical propriu, un centru de recoltare a singelui pentru cei aflati in suferinta

Zeci de politisti au donat singe la sediul Crucii Rosii. Datorita numeroaselor solicitari ale politistilor, conducerea inspectoratului a solicitat personal calificat si astfel s-a deschis un centru de recoltare si in cadrul Politiei vrincene. Din acest motiv, campania de donare de singe desfasurata in perioada 20 "" 24 august a continuat si ieri, cind alti politisti au donat singe si au renuntat la bonurile valorice primite pentru a fi donate celor care au intr-adevar nevoie de ele, dupa cum a precizat subinspectorul Catalina Olteanu de la Biroul de Presa al IJP Vrancea. Initiatorii acestui program considera ca aceasta campanie umanitara si-a atins scopul, in sensul constientizarii oamenilor cu privire la lipsa acuta de singe din Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, facindu-i sa se implice. Drept urmare, s-a hotarit sa se mai prelungeasca cu inca o zi campania "Rosu pentru viata". Pina in prezent s-au inregistrat peste 100 de donatori. Cele 21 de carnete de bonuri de masa, in valoare totala de 1.089 lei, au fost donate batrinilor din Casa protejata de tip rezidential "Micul Rosmalen" din Gugesti, beneficiarilor cu dizabilitati de la Casa protejata de tip familial Beciu si pentru 15 oameni ai strazii care nu beneficiaza de serviciile Cantinei de Ajutor Social din Focsani. (Cristina PALADE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.