Ultima oră

S-a spinzurat de teava de apa calda

Dan Chiriac
28 aug 2007 960 vizualizări
Un focsanean s-a sinucis ieri dimineata, spinzurindu-se de teava de apa calda din apartamentul sau. Politistii vrinceni spun ca Fanica Neagu, 50 ani, care locuia pe strada Alexandru Vlahuta, a fost gasit dimineata spinzurat cu un lant prins de teava

Barbatul nu s-a impacat cu ideea de a fi somer u alti doi vrinceni si-au incheiat socotelile cu viata

Barbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool. Desi sinuciderea pare atipica, pentru ca barbatul a fost gasit cu picioarele pe pamint, politistii spun ca nu exista suspiciuni in acest caz, in conditiile in care apartamentul nu a fost gasit ravasit, iar pe corp nu exista alte urme de violenta. "A lucrat la Laminorul si dupa desfiintarea fabricii nu si-a mai gasit alt loc de munca. Sotia si baiatul sau sint plecati in Italia, iar el locuia singur de ceva timp. Fata lui a luat bacalaureatul anul acesta, dar locuieste la niste rude. Era un om foarte respectos, nu se certa cu nimeni. Era un tip ingrijit, civilizat, care nu a creat probleme. Pierderea locului de munca l-a schimbat insa foarte, foarte mult", ne-a spus una dintre vecinele lui Fanica Neagu. Corpul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Politistii nu au gasit deocamdata nici un bilet de adio si nu cunosc cu exactitate motivele sinuciderii. Alte doua sinucideri au avut loc zilele trecute. Duminica, Stefan Stanciu, 50 ani, din satul Batinesti, comuna Tifesti, s-a spinzurat cu o funie de grinda casei sale, unde a fost gasit de catre sotie. La Movilita, Constantin Savin, 75 ani, a fost gasit mort de echipajul ambulantei chemate in ajutorul sau. Primele cercetari efectuate au relevat ca in urma unor neintelegeri cu sotia, batrinul a consumat intentionat o substanta fito-sanitara, care era folosita la stropitul pomilor fructiferi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.