Ultima oră

O noua casatorie la Ziarul de Vrancea

Ziarul de Vrancea
27 aug 2007 1162 vizualizări
Ultima simbata a lunii august a adus in familia "Ziarului de Vrancea" un nou eveniment deosebit, casatoria Didinei Costin, sefa Departamentului de Mica Publicitate.

Colega noastra, in virsta de 36 de ani, si-a unit destinul cu alesul inimii, Cristi Craciun, 36 de ani, pe care l-a cunoscut in urma cu 3 ani. Rude, numerosi prieteni, fosti si actuali colegi au fost prezenti la "Casa Casatoriilor" din Focsani, pentru a fi martori la juramintul depus de insuratei. Desi simbata au facut doar cununia civila, pe chipurile mirilor s-a putut vedea bucuria de a fi impreuna, dar si emotiile intr-un astfel de moment. Noua familie Craciun i-a avut alaturi, ca martori, pe cei care le vor fi nasi la sfirsitul lunii viitoare, Daniela si Emil Purice, fosti colegi de facultate ai miresei. Nasul este medic veterinar la Vidra, iar nasa psiholog la Liceul "Simion Mehedinti". Didina si Cristi s-au cunoscut in urma cu trei ani, prin intermediul unor prieteni comuni, desi mirele este din Bucuresti, unde este administratorul unei firme. Cristi nu este perfect strain de Focsani, caci a facut armata in orasul nostru. Dupa "Da"-ul spus in fata ofiterului de stare civila, insurateii si-au invitat apropiatii la locuinta pe care o au la Vinatori, unde au petrecut pina seara tirziu. Didina si Cristi se vor angaja si in fata lui Dumnezeu ca-si vor petrece viata impreuna, pe 22 septembrie. Petrecerea va avea loc la Vinatori, la Terasa Rissonante. Colegii de la "Ziarul de Vrancea" le ureaza tinerilor insuratei "Casa de piatra!" si o viata lunga impreuna, presarata cu multa, multa fericire si noroc. (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.