Ultima oră

Moartea a venit din Anglia cu Fordul la Adjud

Mihaela Beșleagă
25 aug 2007 3072 vizualizări
O femeie de 39 de ani din Adjud si un englez de 75 de ani au decedat in urma unui impact frontal u cauza accidentului pare sa fie depasirea neregulamentara u cei doi copii ai adjudencei Dorina Serban au ramas fara mama

Viteza inconstienta si nerespectarea regulilor rutiere minimale a facut noi victime pe soselele Vrancei. Doi copii au ramas orfani dupa ce mama lor a murit pe loc, in urma unei coliziuni frontale cu un alt autoturism care i-a aparut in fata, pe contrasens. Soferul celei de-a doua masini, un cetatean englez, a murit si el pe loc, iar sotia acestuia a fost internata de urgenta, in stare grava, la Spitalul de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani. Accidentul s-a produs in jurul orelor 18.10 - 18.15, pe podul de la iesirea din Adjud spre Bacau.


Dorina Serban, de 39 ani, din Adjud, se intorcea de la Adjudul Vechi, unde fusese in vizita la socri, cu autoturismul personal, o Dacie Logan. Ea conducea regulamentar cind a fost lovita din plin de un alt autoturism, un Ford Fiesta, care a intrat brusc pe contrasens. "In urma accidentului ambii soferi au decedat. Din primele noastre constatari, se pare ca autoturismul condus de cetateanul englez a intrat in depasire pe contrasens si a intrat din plin in masina condusa de Serban Dorina, de 39 de ani, din Adjud, care era mama a doua fetite", ne-a declarat subcomisarul adjunct Victor Anton, care si cunoaste familia Serban. John Michael Newsome Davis, in virsta de 75 ani, care conducea masina straina, inmatriculata in Bucuresti, cel mai probabil inchiriata, a intrat cu viteza in depasirea unui camion care transporta pietris, pe podul de la iesirea din Adjud, fara a se asigura, intrind pe contrasens si lovind frontal Dacia Logan. Cele doua autoturisme au fost distruse in proportie de 90%, partea frontala fiind afectata in totalitate. In urma impactului deosebit de puternic, cei doi soferi, romanca de 39 de ani din Adjud si englezul, de origine elvetiana, care dupa primele constatari ale politistilor era medic, au murit pe loc. O alta femeie, in virsta de 70 ani, Elisabeth Newsome, cel mai probabil sotia cetateanului englez, a fost dusa de urgenta la spital, si a fost internata in stare grava la sectia deTerapie Intensiva, dupa ce a fost scoasa de Serviciul de Descarcerare dintre fiarele contorsionate. Aseara, in jurul orelor 22.30, pacienta era inca in viata, fiind supusa investigatiilor medicale.


Doi copii au ramas fara mama


Sotul femeii ucise in accident a venit imediat la locul tragediei, dupa ce a fost anuntat de o vecina ca sotia sa a avut un accident rutier. Barbatul, care se afla inca in stare de soc, a ramas unicul parinte a doua fete, una de 16 ani si cealalta de 10 ani. Durerea familiei la aflarea tragediei este de nedescris. Fata cea mica, Bianca, fusese luata in ingrijire de familia Serban, dupa ce parintii acesteia, fratele si cumnata lui Vasile Serban, au parasit copilul, plecind in Italia. Tatal Biancai s-a intors in Italia in urma cu citeva zile, dupa ce fusese in tara sa isi vada copilul. "Cind am venit de la serviciu, in jurul orei 19.00, am aflat de la o vecina ca sotia mea a avut un accident. Venea de la socri, din Adjudul Vechi. Noroc ca fetita cea mica, care era de obicei mereu cu ea in masina, este la tara, altfel...", ne-a spus cu lacrimi in ochi Vasile Serban, sotul femeii care a pierit in urma impactului mortal. Ulterior accidentului, din cauza neatentiei celor care se oprisera pe pod sa vada dezastrul, s-au produs doua tamponari. Politistii au dirijat masinile in zona, circulatia realizindu-se pe un singur sens. La locul accidentului a venit si o autospeciala de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Focsani, pentru a ajuta la descarcerare si la ridicarea autoturismelor distruse. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 15 ore, 49 minute, 22 secunde
AUTOSPECIALA ERA DE LA ADJUD SI NICIDECUM DE LA FOCSANI , SCRIETI CE TREBUIE
, acum 739393 zile, 15 ore, 49 minute, 22 secunde
Multe lacrimi si durere a lasat in urma D`na Serban...Durerea cea mai mare e in sufletul fetei cei mjari...care are ce`a mai amre nevoie d o mama..alaturi de ea in momentele astea....O mana nu o poate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.