Ultima oră

Mazere vrea sa-si vada agresorii sanctionati

Cristi Irimia
25 aug 2007 812 vizualizări
Tribunalul Vrancea a ramas in pronuntare intr-un dosar in care omul de afaceri Nicu Mazere contesta, prin recurs, o decizie a Judecatoriei Panciu

Magistratul Mihai Florin Stoica a concluzionat ca o fapta reclamata de Mazere n-a existat, in decembrie 2004, astfel ca mai multi inculpati au fost achitati. Este vorba despre un incident sesizat de Mazere in ziua alegerilor din ultima luna a anului 2004, cind presedintele Clubului Investitorilor 01 a declarat la Politie ca a fost amenintat de mai multe persoane. Acestea i-ar fi produs si daune masinii cu care circula. "Au venit cu trei masini vreo 15 insi, mi-au blocat autoturismul in drum spre Panciu, l-au luat la bataie pe un amic de-al meu, iar pe mine m-au amenintat. Am folosit un pistol cu gaze pentru a nu fi agresat fizic, iar ulterior am reclamat totul politistilor. Dupa ani de ancheta am aflat cu stupoare ca Judecatoria Panciu, prin magistratul Stoica, a ajuns la concluzia ca fapta pe care am reclamat-o nu exista, desi la vremea respectiva politistii au ajuns la concluziile evidentiate chiar si de mass-media. Dupa incident le-am cerut agresorilor sa-mi achite daunele la masina, de aproape 7.000 de lei, si sa-si ceara scuze public pentru amenintarile proferate la adresa mea. Nu au facut acest lucru, astfel ca mi-am mentinut actiunea din instanta. Am facut recurs si acum astept decizia Tribunalului Vrancea", ne-a declarat ieri Nicu Mazere. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.