Ultima oră

Amenzi pentru rumegus si moloz

Iulia Crețu
22 aug 2007 744 vizualizări
Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu a efectuat in ultimele doua saptamini mai multe controale in zona de munte a judetului pentru a verifica respectarea legislatiei din partea firmelor de exploatare forestiera

Inspectiile au venit dupa ploile abundente de la inceputul lunii care au creat in nordul Moldovei o serie de probleme pe cursul riurilor, acolo unde erau amplasate fabrici de prelucrare a lemnului. Au fost desfasurate 10 controale in urma carora au fost amendate contraventional Emvir Trading SRL Birsesti - 5.000 RON, Fan 2002 SRL Paltin - 2.000 RON, Stelgeo SRL Paltin - 700 RON si Gidori Trans SRL Naruja - 500 RON. De asemenea, inspectorii de la mediu au fost destul de drastici si in ceea ce priveste agentii economici cu profil de activitate in constructii. A fost sanctionat contraventional SC Urban Concept SRL Focsani, cu o amenda de 2.000 RON. "Au fost efectuate controale la agentii economici cu profil de constructii pentru verificarea modului in care gestioneaza deseurile rezultate in urma activitatii desfasurate pe santiere si in statiile de betoane cit si modalitatea de depozitare a acestora. Au fost inaintate adrese catre primariile din mediul urban pentru solicitarea includerii in Autorizatia de constructie a locului stabilit pentru depozitarea deseurilor din constructii", a declarat Aurel Cristian, comisar sef in cadrul Garzii Judetene de Mediu. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.