Ultima oră

ENET joaca alba-neagra cu apa calda

Iulia Crețu
22 aug 2007 744 vizualizări
Deci pina la urma sintem in revizie sau nu? La intrebarea aceasta nu prea au reusit sa raspunda reprezentantii SC ENET SA Focsani.

Cu toate ca luni, directorul Valter Popescu semneaza un comunicat de presa prin care anunta populatia ca apa calda va fi oprita pe termen nelimitat din cauza unor datorii de 110 miliarde de lei vechi catre Distrigaz, ieri focsanenii s-au bucurat cind s-au trezit dimineata si au putut face dus, si nu cu apa rece. Presiunea scazuta la gaze nu a afectat prea mult procesul de incalzire al apei astfel ca cetatenii nu vor avea de suferit. Directorul centralei termice a municipiului ne-a declarat ca revizia anuala s-a inceput dar ca deocamdata nu se va opri apa calda la consumatori. In continuare ENET-ul face apel la focsaneni sa incerce sa isi plateasca luna de luna consumul la utilitati. In zilele urmatoare vom publica programul intreruperii apei, pe cartiere. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.