Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
22 aug 2007 774 vizualizări
Postul de sef al postului de politie Obrejita a fost scos la concurs dupa ce la examenul din urma cu zece zile nu s-a prezentat nici un politist

Se cauta sefi de post


Concursul pentru ocuparea functie lasate vacante de agentului sef principal Neculai Poiana, care s-a pensionat, va avea loc pe 8 septembrie. Tot atunci va fi organizat si examenul pentru ocuparea postului de sef al Postului de politie Boghesti. Se pare ca pina la sfirsitul acestui an, alti doi sefi de post urmeaza sa se pensioneze, iar functiile urmeaza a fi scoase la concurs. (Dan CHIRIAC)


Bursa pentru absolventi


Persoanele care si-au finalizat studiile si sint in cautarea unui loc de munca pot particpa in data de 28.09.2007 la Bursa locurilor de munca pentru absolventii de invatamint. Prezentarea ofertelor va avea loc la Sala de conferinte a Hotelului Unirea din Focsani incepind cu ora 9.00, la Casa de Cultura din Adjud, ora 9.00, la Casa de Cultura din Panciu, ora 9.00. Agentia va mai desfasura activitati de incadrare in munca si in mediul rural. La Vulturu in sala de Consiliu a Primariei, Valea Sarii in incinta Scolii Generale si la Dumitresti si Dumbraveni la Caminele Culturale din aceste localitati. Si aici activitatea va incepe la ora 9.00. (Roxana FURDUI)


Copaci cere ajutorul CNAS


Mihai Copaci, seful Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) a cerut sprijinul CNAS in vederea obtinerii altor fonduri pentru finisarea noului sediu al CJAS. Reprezentantii CNAS au fost invitati sa vada stadiul in care se afla noul sediu pentru care ar mai fi nevoie de inca 140.000 lei. Potrivit directorului CJAS, in momentul de fata, noul sediu este gata in interior, dar mai trebuie sa se faca fatada, gardul, izolarea termica, sistemul de iluminat, cel de supraveghere video si gazonul. "Am preconizat mutarea in cursul lunii septembrie datorita unor probleme care tin de finantare. In acest sens am solicitat sprijinul CNAS", ne-a spus Mihai Copaci. Initial, sediul trebuia sa fie gata la sfirsitul lunii iulie, apoi inaugurarea a fost aminata in august. Pentru lucrarile la noul sediu s-au alocat pina acum 2,2 milioane lei iar pentru finalizarea lor au mai fost necesare inca 939.500 de lei. (Cristina PALADE)



Tinerii isi doresc Consiliu Local si la Adjud


Ideea de a avea reprezentanti de aceeasi virsta adolescentina cu ei care sa discute si sa puna pe tapet problemele tinerilor in intilnirile cu politicienii adulti i-a incintat si pe liceenii din Adjud. Desi au numai doua unitati de invatamint liceal, Liceul Teoretic "Emil Botta" si Grupul Scolar Agricol, cele citeva sute de tineri din Adjud vor sa fie si ei consilieri. In acest sens, cel mai probabil in luna noiembrie, Consiliul Local al Tinerilor Focsani se va implica in demararea unui proiect de acest gen la Adjud. In tara sint aproape

20 de Consilii Locale ale Tinerilor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.