Ultima oră

Furaciosul de serviciu a operat un an de zile

Cristi Irimia
21 aug 2007 933 vizualizări
Un tinar de 18 ani urmeaza sa ajunga in fata instantei dupa ce a comis mai multe furturi pe banda rulanta.

In decurs de un an, intre aprilie 2006 si aprilie 2007, Florian Nastase, din Vidra, a furat tot ce a prins din magazine, magazii sau sedii de firme. Nastase este acuzat de oamenii legii ca a produs un prejudiciu total de aproximativ 18.700 de lei, cele mai multe din societatile pagubite constituindu-se parti civile. Chiar si asa, ele isi vor recupera cu greu pierderile, tinarul din Vidra neavind, se pare, posibilitatea sa achite tot prejudiciul. Nastase a operat in Bolotesti si Garoafa, spargind magazine si furind de la produse alimentare pina la cosmetice. Metoda de patrundere prin efractie varia de la spargerea geamurilor la intrarea prin acoperis sau darimarea peretilor de rigips. SC Sanorom, SC Laluciu, SC Dragan Compex si SC Mondopartener sint principalele societati pagubite, insa nici persoanele fizice n-au scapat de "furaciosul de serviciu". Asta pentru ca Florian Nastase n-a ezitat sa sara in curtile oamenilor si sa fure biciclete sau alte obiecte pe care le vindea la preturi infime. Conform rechizitoriului intocmit de procurorul Liviu Tiganas, Florian Nastase este recidivist, fiind condamnat anterior pentru furt calificat si lovire. Acum se afla in stare de arest, urmind a fi judecat de catre magistratii Judecatoriei Focsani. El risca sa stea dupa gratii intre 3 si 15 ani. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.