Ultima oră

Afara din Italia!

Dan Chiriac
20 aug 2007 897 vizualizări
Un vrincean a fost extradat de statul italian dupa ce a fost prins la furat.

Mihai Virlan, in virsta de 22 de ani, din comuna Movilita, plecat in Italia la munca a fost trimit inapoi in tara pentru ca a luat si nu a platit. Tinarul a fost condamnat de Tribunalul Vrancea la sase ani de inchisoare, pentru furt calificat. Asemeni lui, alti 13 romani vor fi extradati din Austria, Spania, Italia, Cehia, Belgia, Franta si Germania pentru fapte ce nu ii onoreaza. Acestia vor ajunge in urmatoarele zile in Romania, pe Aeroportul International Henri Coanda. (I. C.)


Tulnici: Proiectil la fundatia casei


O echipa de muncitori care sapau pentru constructia unei fundatii la o casa din comuna Tulnici au descoperit un proiectil explozibil. Munitia, de calibrul 76 de milimetri, a fost ridicata de catre priotehnistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si depozitata in vederea distrugerii. Proiectilul prezenta focos si era un pericol daca era minuit necorespunzator. (D. C.)


Incendii la sfirsit de saptamina


La sfirsitul saptaminii, pompierii vrinceni au stins trei incendii produse in judet. Simbata dimineata, la Panciu, pe strada Grivita, la locuinta lui Vasile Jelea, din cauza unei scintei de la un aparat de sudura, doi litri de motorina imprastiati in curte au luat foc, dar totul a fost stins inainte de a se extinde. Seara, in Focsani, pe strada Nicolae Titulescu au ars mai multe deseuri lemnoase la locuinta lui Gheorghe Eugen, din cauza unei tigari aruncate la intimplare. Spre miezul noptii, flacarile au cuprins groapa de gunoi a municipiului Adjud, de la un foc deschis lasat nesupravegheat. Pompierii au stins focul dupa citeva zeci de minute. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.