Ultima oră

A ras tot ce a prins cu masina

Dan Chiriac
17 aug 2007 880 vizualizări
Un sofer focsanean, cu permisul suspendat, a distrus cu masina tot ce i-a iesit in cale u acesta a fost incatusat, dupa ce a facut scandal cu politistii

Scene de groaza ieri dimineata in zona statiei CFR Focsani, unde un barbat aflat sub influenta alcoolului a lovit cu masina tot ce i-a iesit in cale, suparat ca a pierdut bani la jocuri mecanice. In jurul orelor 9.00, Aurelian Bounegru, 35 ani, din Focsani, dupa ce a consumat alcool, a iesit dintr-o sala de jocuri mecanice din zona Garii, foarte suparat, cel mai probabil dupa ce pierduse bani la aparate. "Suparat, s-a urcat intr-un autoturism Dacia, cu numere de Galati si stationa pe partea carosabila. In momentul in care a observat un echipaj de politie de la Ordine Publica, care patrula prin zona, barbatul a plecat brusc de pe loc, a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar, unde a lovit o femeie care astepta un taxi, un alt autoturism, un indicator rutier si doua lazi frigorifice. Dupa citiva metri, masina s-a oprit, iar soferul a luat-o la fuga, incercind sa scape. Politistii de la ordine publica l-au imobilizat si ulterior l-au incatusat pe barbatul care prezenta halena alcoolica si avea un comportament agresiv", ne-a spus subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Politiei Rutiere Focsani. In urma cercetarilor s-a stabilit ca acesta avea permisul de conducere suspendat de o luna de zile, tot din cauza consumului de alcool. Testat cu aparatul, soferul a fost gasit cu o alcoolemie de 0,95 grame la mie si a fost condus la spital pentru probe biologice. Femeia lovita pe trotuar a suferit o luxatie la umar si a fost internata la Ortopedie. Tot ieri, politistii au avut de rezolvat alte acicdente mai usoare. Pe Soseaua Vrancei, doua autoturisme s-au tamponat dimineata, dar din fericire nu au existat victime, totul soldindu-se doar cu avarierea autoturismelor. Dupa-amiaza, la Odobesti, un pieton a fost accidentat dupa ce a fost lovit de un motoscuter. Miercuri seara, in apropierea Ceasului Rau, focsaneanul Lucian Pavel, 26 ani, a intrat cu motocicleta intr-un autoturism Mercedes, fata de care nu a respectat distanta regulamentara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.