Ultima oră

Tinara ucisa din gelozie a fost inmormintata

Dan Chiriac
17 aug 2007 834 vizualizări
Femeia omorita de concubinul ei a fost insotita pe ultimul drum de rude, prieteni si localnici ingroziti de destinul ei

Daniela Dumbrava, 32 ani, tinara din comuna Bolotesti care a fost omorita cu singe rece de concubinul sau, a fost inmorminata ieri. Femeia a fost imbracata in rochie alba de mireasa si a adunat in jurul sicriului o multime de ochi inlacrimati. In jurul prinzului, cortegiul funerar a plecat de la casa fetei, aceasta fiind condusa spre cimitir de peste o suta de persoane. Lacrimi, suspine si un destin neimplinit. Acesta a fost tabloul unei tragedii. Pe ultimul drum, Daniela l-a avut la capatii si pe barbatul care trebuia sa-i devina sot si cu care avea un copil. Rude, prieteni, cunostinte, dar si simpli localnici au tinut sa o insoteasca spre cimitir pe Daniela, toti susotind povestea crimei care a ingrozit o tara. Despartirea rudelor fetei de corpul ei neinsufletit a fost cu atit mai grea cu cit, in drumul spre biserica, clopotele au inceput sa bata intr-un ton de jale. "Nefericire mare. A ramas si copilasul asta mic singur, fara mama. Nu stiu ce o fi fost in mintea lui sa ii faca asa ceva. Ne pare rau", ne-a povestit o femeie din cortegiu. Tragedia a lasat fara mama un copil de opt ani. Nefericitul eveniment a avut loc luni dimineata, la orele 5.30, in camera unde statea singura Daniela Dumbrava. Copilul sau dormea intr-o alta incapere. Intre femeie si Dumitru Mustatea, posibili amanti, a izbucnit o cearta violenta, se pare din cauza geloziei si a unei sume de bani. Nici macar interventia celor care dormeau in celelalte camere ale casei nu a putut sa o mai salveze pe tinara, care a fost lovita cu cutitul in zona gitului. Ucigasul sau, Dumitru Mustatea, s-a sinucis miercuri dupa-amiaza, dupa ce fusese localizat si incercuit de politisti. Acesta si-a taiat gitul chiar in fata oamenilor legii. La rindul sau, criminalul va fi inmormintat simbata, fara slujba religioasa, din cauza faptului ca este sinucigas. (I. CRETU, D. CHIRIAC)


Cititi si:

Criminalul din Bolotesti s-a sinucis in fata politistilor



Tinara decapitata din gelozie la Gagesti





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.