Ultima oră

Criminalul Dumitru Mustatea, dat in consemn la frontiera

Dan Chiriac
15 aug 2007 1240 vizualizări
Politistii nu au dat inca de urma autorului abominabilului omor u ieri a sosit din Italia si cel cu care Daniela Dumbrava ar fi urmat sa se casatoreasca si cu care a facut un copil

Politistii vrinceni sint in alerta maxima, cautarile pentru prinderea criminalului de la Bolotesti fiind in plina desfasurare. Oamenii legii au scotocit tot, de la bordeie, fintini, stine, case parasite, poduri, beciuri si chiar cavouri, pe o raza de 20 de kilometri. Ieri dimineata, seful politiei vrincene, comisarul sef Viorel Serbanoiu, a discutat un plan de actiune impreuna cu seful Serviciului de Investigatii Criminale, comisarul sef Marian Cirjica, si cu seful Serviciului de Ordine Publica, comisarul Vasile Marin. Totodata, Dumitru Mustatea, 42 ani, a fost dat in consemn la frontierele de stat ale Romaniei. Acesta nu poate parasi oricum legal tara pentru ca si-a uitat atit buletinul cit si pasaportul in camera unde a comis fapta, dar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta sa incerce sa treaca fraudulos granita. "Incercam sa stabilim locatiile unde acesta s-ar putea ascunde, cautam prin zonele izolate. Vom continua cercetarile si in functie de ceea ce decide procurorul, cel care conduce ancheta. Am extins cercetarile si in zonele limitrofe, politistii de la Ordine Publica fiind in alerta. Deocamdata nu se pune problema survolarii zonei cu un elicopter pentru ca locatiile unde acesta s-ar putea ascunde trebuie bine stabilite si, in plus, vegetatia in zona este foarte dezvoltata si poti trece pe linga acesta fara a-l observa", ne-a spus inspectorul sef Viorel Serbanoiu.


Omorita din dragoste


Dupa cum se stie, luni dimineata, la orele 5.30, o tinara din comuna Bolotesti, sat Gagesti, a fost omorita cu singe rece de catre concubinul sau. Daniela Dumbrava, 32 ani, si-a gasit sfirsitul dupa ce Dumitru Mustatea, 42 ani, i-a taiat gitul la primele ore ale diminetii. Dupa comiterea faptei, autorul s-a facut imediat nevazut, fiind cautat ore in sir de politisti, jandarmi si "mascati". Conflictul intre cei doi a plecat se pare din cauza geloziei dar si de la o suma de bani pe care tinara i-o datora acestuia in perspectiva intoarcerii logodnicului acesteia din Italia. Se pare ca autorul omorului s-a simtit lovit in amorul propriu cind femeia l-a anuntat ca tatal copilului ei trebuie sa se intoarca din Italia si ca nu se mai pot intilni. Surse din apropierea familiei ne-au declarat ca Dumitru Mustatea ar fi avut intentii de casatorie cu Daniela dar nu s-a simtit prea bine cind a fost refuzat. Cei doi s-au luat la cearta si din pricina unei sume de bani, se pare ca 1000 de euro, pe care suspectul principal i-ar fi trimis-o in urma cu ceva timp din Italia. Totusi, adevarul ar putea sa fie altul, iar lucrurile se pot lamuri odata cu prinderea criminalului. Daniela Dumbrava va fi inmormintata in cursul zilei de joi, la capatiiul sau fiind si tatal baietelului lor de numai opt ani, cu care dorea sa-si refaca viata. Acesta s-a intors ieri din Italia si a fost socat la auzul vestii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.