Ultima oră

Se lucreaza pe 29 de strazi

Iulia Crețu
14 aug 2007 694 vizualizări
Marea asfaltare focsaneana in valoare de 500 de miliarde de lei vechi ridica nervii soferilor la cote paroxistice!

In aceasta luna masina personala se transforma in "bibelou", mai avantajoasa fiind o bicicleta

Mai ales in aceasta luna cind numarul masinilor in municipiu s-a marit considerabil dupa intoarcerea in vacanta a "italienilor" si a "capsunarilor". Inevitabil, prin orice cartier mergi, nu scapi de gropi, decopertari si muncitori care asfalteaza, dar nici de claxoane si injuraturi. Este aproape imposibil sa nu intilnesti in trafic soferi indisciplinati care, pe linga faptul ca uzeaza de vorbe dulci, fac si manevre periculoase. Municipalitatea anunta ca nu mai putin de 29 de strazi din Focsani sint in acest moment sub pichamar. Pina la venirea toamnei se spera a se incheia lucrarile de reabilitare a principalelor strazi. In acest moment sunetul uneltelor se aude pe strazile: Tigoianu, Grigore Ionescu, Dobrogeanu Gherea, Tabacari, Ovidenie, Contemporanului, Cringului, Gh. Sion, Avintului, Renasterii, Petru Maior, Borzesti, Fratiei, Garofitei, Petre Stefu, Stupilor, Patriei, Vilcele, Al. Golescu, Siretului, Simion Mehedinti, Predeal, Antrepozite, Dionissos, Mihai Eminescu, Ana Ipatescu, Bd. Garii, Bd. Republicii si Bd. Cuza Voda. Autoritatile ii sfatuiesc pe soferi sa nu mai iasa in oras cu masina pentru drumurile scurte, iar in cazul in care nu puteti renunta la autoturism evitati pe cit posibil zonele amintite. Pe linga faptul ca puteti intirzia la destinatie, intra in ambuteiaje, riscati si sa va avariati masina sau chiar sa ramineti blocati pe diferite alei si stradute adiacente. Se pare ca cea mai la indemina solutie ar fi ca focsanenii sa isi cumpere biciclete sau scutere pentru a se strecura mai usor in trafic si pentru a economisi nervi, dar si bani la benzina. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.