Ultima oră

Electrica se divizeaza

Mihaela Beșleagă
8 aug 2007 1134 vizualizări
In aceasta perioada, Sucursala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Focsani se afla in plin proces de reorganizare administrativa.

Sucursala de Distributie si Agentia de Furnizare vor fi noile unitati ale Electrica Focsani

SDFEE reprezinta actuala forma de organizare a unei institutii care, in decursul timpului, a suferit un sir de transformari succesive. Potrivit unei recente Hotariri de Guvern, filiala locala de distributie si furnizarea a energiei electrice urmeaza sa se scindeze in doua institutii distincte: Sucursala de Distributie si Agentia de Furnizare. "Pina acum aveam doua licente de functionare, una ca filiala de distributie si una ca sucursala de furnizare a energiei electrice. In perioada urmatoare ne vom reorganiza sub forma a doua institutii: Sucursala de Distributie si Agentia de Furnizare. Procedura reorganizarii este anevoioasa, implica printre altele un protocol de predare-primire, o noua alocare de personal", ne-a declarat directorul Electrica, Dumitru Danila. Masura divizarii SDFEE a fost luata prin Hotarire de Guvern, pentru a nu influenta tarifele la consumatori si pentru a separa costurile segmentului de furnizare de costurile distributiei, costuri care includ, printre altele intretinerea, si investitii. De asemenea, reorganizarea Electrica va permite consumatorilor casnici, in special, sa opteze si pentru alti furnizori de energie. Oficialii Electrica tin sa precizeze ca reorganizarea administrativa a SDFEE nu va afecta in nici un fel relatia cu clientii. "Aceasta schimbare nu va afecta consumatorii. Pe parcurs doar se va schimba antetul imprimat pe factura", a adaugat Dumitru Danila, directorul Electrica. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.