Ultima oră

Marea asflatare continua si la iarna

Doina Ganea
6 aug 2007 664 vizualizări
Primarul municipiului Focsani, Decebal Bacinschi, promite ca pina la toamna vor fi finalizate 28 de strazi din pachetul de strazi pe care s-au demarat lucrarile in acest an. " Vom fi gata pina la toamna cu 25-28 de strazi.

Am avut unele intirzieri din cauza ca am asteptat ca pe unele strazi sa se introduca si retele de gaze, ca sa fim gata cu toate utilitatile. Eu stiu ca acum orasul arata ca un mare santier, dar peste doi ani toata lumea va fi multumita. Avem in program strazi care n-au vazut asfaltul niciodata. Dar cel mai bine iese Piata Garii, Bd. Garii si Cuza-Voda. Dupa cum se prognozeaza la iarna, temperaturile nu vor fi mai mici de 10 grade. Aceasta inseamna ca putem lucra linistiti toata iarna la drumuri", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi, aflat intr-o vizita de lucru pe strada Alexandru Golescu din Focsani, unde tocmai se turnase asflat si se lucra la trotuare. Pentru cele aproape 100 de strazi propuse spre reabilitare de catre executivul local, municipalitatea a contractat un credit bancar de 50 de milioane de lei, dar daca va fi nevoie creditul se va putea majora la 70-80 de milioane de lei. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.