Ultima oră

A intrat cu masina in Fast Food-ul Majestic

Cristina Palade
6 aug 2007 2893 vizualizări
Autorul accidentului a fugit de la locul faptei si a fost prins dupa o ora de politisti u alte doua accidente au avut loc in acest week-end in Golesti si in Panciu

Ieri dimineata, in jurul orei 8.15, un tinar a intrat cu masina in terasa Fast Food-ului Majestic din cartierul Sud, care ii apartine omului de afaceri Dan Constantin Radovici. Marius Raileanu, 26 ani, din Focsani, conducea un autoturism marca Mercedes cu numere de Italia, care ii apartinea unui prieten. Tinarul se afla sub influenta bauturilor alcoolice, iar in urma testului cu aparatul etilotest a fost depistat cu o alcoolemie de 0,44mg/l. "Marius Raileanu, de 26 ani, din Focsani, in timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, cu numere de Italia, pe Bulevardul Bucuresti, fara a poseda permis de conducere si in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, la intrarea dinspre Fast Food-ul Majestic, a pierdut controlul volanului, datorita lipsei de experienta si a celor enumerate mai sus, si a intrat cu masina in terasa Fast Food-ului Majestic", ne-a declarat agentul sef Costel Trompac, de la Serviciul Politiei Rutiere (SPR). De asemenea, focsaneanul nu avea la el nici actele de identitate, lucru care l-a determinat sa fuga de la locul accidentului. "Conducatorul autoturismului a parasit locul accidentului, fiind ridicat la circa o ora de la accident de politisti. In momentul in care a fost prins, acesta a spus ca vroia sa mearga spre politie", ne-a declarat agentul sef Costel Trompac. In urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, precum si distrugerea meselor, scaunelor si a unui pilon de sustinere a terasei. Prejudiciul inca nu a fost stabilit, patronul Fast Food-ului urmind sa evalueze pagubele accidentului. Alte doua accidente au avut loc in week-endul trecut. Astfel, vineri seara, in Golesti, o tinara de 25 ani, din localitate, a lovit un biciclist. Manuela Mastatea, in timp ce conducea un autoturism marca Dacia, deplasindu-se pe directia Golesti-Cirligele, a acrosat cu aripa stinga spate un copil, Rares A., 10 ani, care se deplasa cu bicicleta. In urma accidentului, a carui principala cauza a fost neatentia la volan, a rezultat ranirea usoara a minorului. Simbata seara, in Panciu, un tinar de 16 ani din localitate a lovit cu motoscuterul un barbat. Din primele cercetari, a rezultat ca Bogdan R., in timp ce conducea un motoscuter marca Piaggio, l-a acrosat si accidentat pe Ioan Chiriac, 45 ani, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma impactului, atit conducatorul mopedului, cit si pietonul au fost raniti, suferind leziuni corporale. Cei doi au fost transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale. (Cristina PALADE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.