Ultima oră

Palat al Agriculturii in Focsani?

Mihaela Beșleagă
4 aug 2007 862 vizualizări
Directorul Oficiului Judetean de Consultanta Agricola (OJCA) Vrancea, Ion Rosu, si-a propus sa preia cladirea si spatiul care apartin in prezent Statiunii Pomicole Focsani si sa transforme locatia intr-un palat pentru agricultori.

Locatia ar urma sa cuprinda sediul OJCA, Centrul Local de Consultanta Agricola Focsani, dar si Casa Agronomului, un Centru zonal de formare profesionala si Clubul Fermierilor. Spatiul urmeaza sa gazduiasca o expozitie permanenta de utilaje si echipamente agricole si spatii special amenajate pentru pastrarea fructelor si legumelor fermierilor. "Am inaintat un dosar la APIA pentru a prelua sediul si spatiul Statiunii Pomicole. Nimeni nu are nevoie de spatiul acela, nu mai sint acolo decit doi pomi si doi oameni. Speram ca in perioada urmatoare dosarul sa fie discutat si la nivel de Guvern", a declarat Ion Rosu, directorul Oficiului Judetean de Consultanta Agricola Vrancea. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.