Ultima oră

O noua reclamatie la adresa directorul Barbieru

Camelia Stănilă
4 aug 2007 751 vizualizări
Banel Barbierul, directorul scolii Bordeasca Veche - comuna Tataranu, nu a scapat de reclamatii nici in vacanta. Dupa ce fostul consilier local Dumitru Balan si-a reinnoit reclamatia, vizind transferul a doi elevi, dar si licitatiile pentru achizitiile de bunuri pentru scoli, la ISJ a mai ajuns o petitie din partea unui profesor.

Acesta il acuza pe directorul Banel Barbieru ca ar fi acordat sporuri salariale in mod discretionar, doar membrilor consiliului de administratie din scoala. Noul inspector scolar general, Iordache Bostan, si-a luat angajamentul de a finaliza el insusi verificarile ce-ln vizeaza pe directorul de la Bordeasca Veche, care este si vicepresedinte al organizatiei PD Vrancea. Potrivit sefului ISJ, transferul celor doi elevi intre scolile din Bordeasca Veche nu s-a facut legal, inscrierea nefiind trecuta in registrul de intrari-iesiri a scolii. Desi considera ca lucrurile nu sint tocmai in regula la Tataranu, seful ISJ spune ca nu va lua nici o masura pina nu va avea o discutie cu directorul Banel Barbieru si pina nu va verifica daca investitiile la scoala s-au facut corespunzator. De altfel, acuzatia de abuz in serviciu este inca in cercetare la Parchet, procurorii solicitind si o expertiza tehnica in acest caz. Deocamdata, cert este ca procedurile de achizitii nu au fost respectate. "Daca voi constata nereguli, ii voi cere demisia domnului Barbieru", spune Iordache Bostan. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.