Ultima oră

Fura tot ce prindea

Cristi Irimia
3 aug 2007 785 vizualizări
Procurorul Nicolae Pircalabescu a trimis in judecata un tinar de 15 ani care locuia fara forme legale in Panciu, tinar acuzat de furt calificat.

In mai putin de patru luni, Elvis Costin Leonte a furat patru telefoane mobile in valoare de aproximativ 1.200 de lei, doua carduri de memorie de 220 de lei fiecare, dar si 2.360 de lei bani gheata. Minorul avea o metoda pe cit de simpla, pe atit de eficienta. El se facea ca este vinzator de ziare si astfel intra in sediile mai multor institutii publice sau sedii de firme, de unde lua portofelele doldora de bani lasate nesupravegheate. Astfel, borsetele, gentile, dulapurile si hainele din incaperile in care nu se afla nimeni la un moment dat erau scotocite, iar banii gasiti insusiti fara probleme. Curajosul infractor a furat cele patru telefoane din vestiarul unei sali de sport, iar cardurile de memorie de la un magazin de specialitate din oras. El risca sa petreaca ani buni in inchisoare, daca se va dovedi ca a savirsit fapta cu discernamint, tocmai pentru ca nu a implinit 16 ani. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.