Ultima oră

Ziarul de Vrancea, record de vizitatori pe net

Ziarul de Vrancea
27 iul 2007 636 vizualizări
Ziarul nostru a fost accesat in ultima saptamina de 9.450 de vizitatori

Ieri, Ziarul de Vrancea si-a stabilit un nou record in ceea ce priveste numarul de vizitatori de care beneficiaza pe internet, conform statisticilor oferite de www.trafic.ro. Astfel, ZDV a reusit sa stringa in ultimele 7 zile un numar record de 9.450 de vizitatori, cea mai mare afluenta de la lansarea ziarului pe internet (21 ianuarie 2005) si pina astazi. Cu cei peste 9.000 de vizitatori, Ziarul de Vrancea s-a pozitionat ieri pe locul 95 in clasamentul site-urilor din categoria Stiri / Mass-media si pe locul 650 in clasamentul general. Trebuie precizat faptul ca in clasamentul la nivel national figureaza aproximativ 30.000 de site-uri. In ultimele 7 zile, www.ziaruldevrancea.ro a avut aproape 37.000 de vizitatori, recordul fiind atins pe 19 iulie, cind au accesta pagina noastra de net 8.851 de persoane. Precizam ca numarul de vizitatori inseamna, practic, numarul de IP-uri de la care se acceseaza pagina de internet a ZDV, in conditiile in care un computer (care are, evident, un singur IP) poate fi folosit de mai multe persoane. In alta ordine de idei, ziarul nostru se citeste cel mai des pe internet in zilele de miercuri, iar printre vizitatori se regasesc si romani aflati in toate colturile lumii (America, Asia, Africa, etc.) Statisticile trafic.ro sint calculate la fiecare 10 minute, astfel ca situatiile pot diferi pe parcursul aceleiasi zile. In medie, insa, datele oferite de www.trafic.ro - site oficial al masuratorilor in acest domeniu - sint recunoscute oficial la nivel national. Concurenta cotidianului nostru s-a aflat in ultimele 7 zile la o distanta mare fata de cifrele ZDV. Astfel, "Monitorul de Vrancea" strinsese 7.250 de vizitatori in ultima saptamina, in vreme ce "Corect" doar 1.300 de vizitatori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.