Ultima oră

Doua accidente la aceeasi ora

Ziarul de Vrancea
27 iul 2007 1079 vizualizări
Ieri au avut loc trei accidente, din care doua la aceeasi ora, in Focsani u o tinara din Bucuresti a fost prinsa circulind cu 174 km/h

Ieri dimineata, o batrina din Cimpineanca a fost accidentata grav in urma unui accident de circulatie. Politistii spun ca in jurul orelor 7.20, pe DJ 205 S, Flavius Pavel, 35 ani, din Marasesti, in timp ce conducea un autoturism Dacia, a accidentat-o grav pe Maria Ionescu, 78 ani. Dupa efectuarea primelor cercetari, politistii au stabilit ca victima s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se aisgure. Din cauza ranilor suferite, batrina a fost internata la Spitalul Judetean. Ieri, in jurul orei 15.00, au avut loc doua accidente minore. Unul dintre ele s-a petrecut la Autogara. Ion Alexandru, 71 ani, din comuna Cirligele, aflat la volanul unei Dacii 1310, nu s-a asigurat cind a efectuat manevra de mers inapoi. "Conducatorul auto avea masina parcata pe trotuar, a vrut sa execute manevra de mers inapoi si a acrosat pe cetateanul Nicusor Farfulea", ne-a declarat Costel Trompac, agent sef la Serviciul Politiei Rutiere. Soferul sustine ca Nicusor Farfulea, 50 ani, era beat. "A sarit din autobuz drept in spatele meu. Era in stare de ebrietate, pentru ca mirosea tare a alcool", ne-a declarat Ion Alexandru. Victima a fost transportata imediat la Spital. Medicii de garda au stabilit ca barbatul avea o fisura la clavicula si traumatism gamba stinga, insa a refuzat internarea. Din primele cercetari, politistii spun ca este vorba despre o vina comuna. "Urmeaza sa stabilim in zilele urmatoare cauza si cui ii apartine vina", a adaugat Costel Trompac. Cel de-al doilea accident s-a produs in zona Romtelecom. Viorel Babes, 28 ani, din Negrilesti, s-a angajat neregulamentar in traversarea strazii si a fost acrosat de masina condusa de Marian Neculai Culita, 26 ani, din Focsani. In nici una din situatii, soferii nu se aflau sub influenta alcoolului.


O tinara, cel mai tare vitezoman


Politistii rutieri au actionat ieri si pentru depistarea celor care circula cu viteza pe drumurile din judet. Aparatele de filmat au fost amplasate in comunele Timboiesti, Obrejita, Golesti, Garoafa, Pufesti, in Focsani si pe soseaua de centura. Politistii au depistat multi soferi care au scapat prea tare piciorul pe pedala de acceleratie si care au fost sanctionati cu amenzi si puncte de penalizare. Cei mai putin norocosi au fost surprinsi de aparatele radar cu o viteza de peste 50 km/h decit limita legala, situatie in care au ramas pietoni pentru cel putin o luna. Recordul i-a apartinut unei bucurestence de 25 de ani, care a fost oprita de politisti pe drumul dintre Garoafa si Focsani, in timp ce conducea un autoturism Skoda cu viteza de 174 km/h. Polistii ancheteaza si alte accidente care au avut loc zilele trecute. Miercuri seara, la Cotesti, Violeta Nicodin, 26 ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu un moped marca Piaggio pe directia Cotesti - Urechesti, a pierdut controlul din cauza neatentiei si s-a izbit de un gard. Tinara a fost ranita usor. Politistii rutieri continua cercetarile in cazul unui accident mortal produs pe 9 iulie, la Haret. Victima este un barbat cu identitate necunoscuta, care a fost inmormintat in cursul zilei de ieri. Politia face apel la sprijinul cetatenilor pentru a-l identifica pe barbatul de 50 de ani, care a fost lovit de masina condusa de Mitica Podoleanu, 39 ani, din Bacau. Accidentul s-a produs dupa ce victima s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure. (C. PALADE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.