Ultima oră

Sali Ibram vrea liberarea provizorie

Cristi Irimia
26 iul 2007 688 vizualizări
Sali Ibram, cetateanul de nationalitate turca din orasul tulcean Babadag, vrea sa fie liberat provizoriu sub control judiciar.

Turcul se afla in arest preventiv pentru ca a incercat sa mituiasca mai multi functionari publici

Arestat pe 22 iunie, pentru ca a incercat sa ofere 3.000 de euro pentru a obtine un permis de conducere, Ibram sustine ca va respecta prevederile legale in vigoare, cerind sa nu mai fie cercetat in stare de arest preventiv. Instanta urmeaza sa ia in discutie cererea formulata. Sali Ibram, de 26 ani, este comerciant ambulant si la inceputul lunii iunie a inceput demersurile pentru a-l convinge pe ajutorul sefului de post de la Obrejita sa-i faciliteze obtinerea permisului. Politistul n-a marsat la idee si nici alti doi oameni ai legii, agentii sefi Dan Costin si Costel Vasilache, de la Serviciul Public Comunitar Regim Permis Auto si Inmatriculari. Toti au facut un denunt la Directia Generala Anticoruptie, ulterior organizindu-se un flagrant in biroul sefului Serviciului Public CRPAI Vrancea, Marian Patrascu. Arestat initial pentru 20 de zile, lui Sali Ibram i s-a prelungit ulterior mandatul. Sali incercase sa obtina permis si in alte judete, fara succes, insa, pina la data flagrantului permitindu-si sa conduca, desi nu avea dreptul legal. Liberarea provizorie sub control judiciar presupune ca inculpatul sa indeplineasca una sau mai multe din obligatiile pe care instanta i le poate impune: sa nu depaseasca limita teritoriala fixata, sa comunice schimbarea de locuinta, sa nu mearga in anumite locuri, sa se prezinte ori de cite ori este chemat de organele de urmarire penala sau de instanta de judecata, sa nu intre in legatura cu anumite persoane determinate, sa nu conduca niciun automobil sau anumite autovehicule, sa nu paraseasca tara fara incuviintarea instantei. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.